mihribanduyan Merhaba kızlar 29.haftama girdim buradan olsun doktorlardan olsun okudugum kadarıyla hamile iken memelerden süt geliyor ama bende gelmedi normal mi
Aylin_16 mihribanduyan öyle bir şart yok canım ben iki doğum yaptım ilkinde bir hafta sonra geldi ikincide doğum yaptığım gün gelmeye başladı çevremdeki kadınların hepsi de aynı tek bir kadında duydum gebelikte gelmiş o istisnaydı yani bebek emdikçe gelicek o hamileyken süt gelenler nadir durumlar hormonlara bağlı bir sorun yok sende yani normal bişey gelmemesi
Merve_tna mihribanduyan bendende gelmiyordu o haftalarda canım şuan 32 haftama girdim ve daha yeni akmaya başladı bir iki kere aktı sadece
altnbebek Canım bende 25 haftalığım ama süt gelmiyor bir kez sıkayım bakayım gelicekmi dediğimde sıvı geldi ama kesinlikle uyarılmaması gerekiyormuş öyle birşey yapma sende akıtma ilk sıvını yada sütünü o bebek için çok sağlıklıymış
Yasemincee Göğüslerinize asla dokunmayın. Doğum başlatır ayrıca doğum dan sonra günlerce bile sütü gelmeyen var. İlla gelecek diye kural yokki. Benim ikinci gebeliğim haftaya doğum hala sütüm dökülmüyor 😅