ilayda12 Gece 4 ten beri tuvaletten çıkamıyorum 1 saat oldu 31+5im kıpırdıyor 4ten beri oyüzden olabilirmi , 9 20de randevum var sabah şuan hastaneye gitmem gerekirmi tuvalete giriyorum 5 dk sonra tekrar giriyorum
Marisu ilayda12 30 lu haftalarda daha çok baskı yapmaya başlıyor büyüdüğü için sürekli idrara çıkma isteği artıyor korkma bende öyle gitmiştim korkup normal dedi doktorum bide sıvıyı bol tükettiysen ondandır ben suyu çok içiyorum mesela hiç tutamıyorum
Eslemim34 ilayda12 Bildiğim kadarıyla su olsaydı tutamazdnz kendi akıyor Muş.. ama idrarsa tutuyorsnz herhalde WC girene kadar. O yüzden su değildir..
tubasd ilayda12 kendiliğinden akiyorsa sudur suyun gelecek oldugunu idrar gibi hissetmezsin birden akar yada sızar
ilayda12 Marisu 9.20de randevum var onu bekleyim ozaman normaldede gece tuvalete çok çıkarım ama şuan çıktığım gibi geldiği için endişelendim
ilayda12 Eslemim34 tuvaletten çıktığım gibi geri geliyor anlamadım neden böyle oldu 1 bucuk saatte 15 20 defa girdim sanırım
tubasd ilayda12 cok idrar yapıyormusun peki wc gittiginde belki idrar yolu enfeksyon olmus olabilirmisin
ilayda12 tubasd oda olmuş olabirim 9.20de randevum var Allah’tan artık ozaman soracağım doktora inşallah sıkıntılı bir durum değildir
ilayda12 Marisu testlerde bsy çıkmadı şükür, tansiyonum yüksek çıktı sabahta öğleden sonrada ölçtürdüm uyuyamadığım için olabilir büyük ihtimalle oda