Kubrakbkli_3351 38 haftalık hamileyim kalçam ve belim arasındaki krmiğim agrıyo hafif hafif sancımda var düzensiz gibi miğdemde bulanıyo karnımda sürekli sertleşiyo sizce doğum belirtisimi tecrübeli olanlar cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar 😊😔
Merveii Kubrakbkli_3351 bende burda durayım ya. Su an aynı seyleri yaşıyoruz. Bulantı bitiyor karın ağrısı başlıyor o bitiyor kasılmalar ve bel ağrısı. Böyle belimi çatır çutur kutletsem doymam o derece
Kubrakbkli_3351 Hapyymami55 evet canım normal istiyorum ama bebek dönmedi diye korkuyorum dr sezeryan günü verelim geldiğinde dönmesse demişti bende istemiyorum sezeryan inşallah dönmüştür
Kubrakbkli_3351 Mavi010518 evet canım hissediyorum özellikle sabah kalktıgımda çok baskı hissediyorum sanki bıçağın stüne oturmuşum gibi agrıyo dr sölemiştim geçen kontrolde açılmamı var acaba dedi altan muayene etti yokmuş heleki olsaydı hemen sezeryanla alalım dedi bebeği dönmediği için
Yeliz6767 Kubrakbkli_3351 Bense 38+1 im sabah yataktan kalkarken aşağıya çok baski yapıyor bebek zor kalkıyorum bende de açılma sancı vs. Yok kasilmalarim var