Ormanmeyveli benimmdunyamm kizz inşallah değişiklik olmazz. Evlat evlattir biliyoruz ama insan bastan beri alışıyor kizim kizim diye sesleniyorsuj falan
EdSusam Dilekkcan bende bir oğlum oldugu için cok özeniyordum pembe cicili bicili şeylere. En cokta öyle elbiseler için hevesleniyordum ama kısmet diyelim 🙁
Pyrz_07 Dilekkcan detaylıya güvenmelisiniz kendi doktorunuz yanılmış olabilir detaylıda cihaz daha iyi ve en ince ayrıntısına kadar bakıyorlar şükür ben öyle bi sıkıntı yaşamadım kendi doktorum 15 haftalıkken kız dedi detaylıdada kız dendi yarın 28 haftalık olcak hala kız değişmedi
Dilekkcan Pyrz_07 Siz şanslı kesindesiniz ya ben çol alışmıştım kız fikrine o yüzden emin olamadım bi türlü.İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde bebişinizi❤️
Aydabu36 Dilekkcan ha anladim demekki burda sadece detayli oluyor bizde diger muayne yok detaylida ne soylemisse odur 🥰tessekurler
Bccsn Dilekkcan perinatolog baktıysa yanılmaz. İnşallah iyi bir doktordur. Çünkü detaylıda pipi boyuna pipi deliğinin konumuna, testislerin 2tane olup olmadıpına bakılıyor. Kız bebekte aynı şekilde idrar vajen ve bebeğin rahmine bakılıyor.
Dilekkcan Bccsn Nasıl bi doktor bilmediğimden ben emin olmak için yine yaptırcam bakalım başka bi yerde emin olmak istiyorum ☺️☺️