Mihrisah20200 Kizlar 21+0gebeyim tetonuz oldum 6gun önce kolum o kadar agiyor ki anlatmam bide yeru şişmiş ve sert ne yapıyım
Limonzeytin Mihrisah20200 Ovalayın masaj yapın başka yapacak bişi yok uzun sürebiliyo bu durumlar malesef
benimmdunyamm Mihrisah20200 bence hiç dokunma bendede öyle olmuştu üstüne falan yatma geçiyor 2 3 güne
MerveEbru Mihrisah20200 tetanoz aşısından neler çektim bi bilsen canım 2. Dozu yaptırmadım o yüzden abartmıyorum 10 12 gün ağrı çektim seni en iyi ben anlarım. Kolunu sabunlu sıcak suyla yıka duş iyi geliyor ekstradan. Ve sıcak su torbası yap kolunu ısıt ayrıyetten çok ağrın olunca doktorun önerdiği ağrı kesiciyi iç düzelecek inşallah
sule0162 Mihrisah20200 pazartesi oldum kol agrısı dışında birşey yaşamadım oda iki gün sürdü kişiden kişiye değişiyor sanırım
Mihrisah20200 benimmdunyamm ya ben üstüne de yatamıyorum doğru düzgün ama çok ağrıyor kolumu oynatamiyorum
Ayyccaa Ben dün ilk dozu oldum ama kızarıklık şişlik ağrı olmadı bugün baktım belirti yok normal mi acaba Eşim de yaptırmış çok yaktı ağrıttı falan dedi korkarak oldum aşıyı ama ilk enjekte edilirken agrıdı sonra birsey olmadı şükür Geçmiş olsun size de
Black00 Ayyccaa bende bugün oldum ilk biraz yanma oldu ilacı verirken şimdilik bi ağrı yok umarım olmaz😊