Zehraa12 Ben 4 tulum 2 alt üst takım aldım şu an bu kadar yeterli mi çabuk büyüyor diyolar takımları 3/6 ay mi alayım 0/3ay tulum mü alayım siz neler yaptınız
amineafra2 Zehraa12 vallahi boşa para o 0-3 aylar bir ay giyiyor en fazla benim kızım kiloluydu 1 ay giydi sadece ikinci çocuğuna hamileyim ablamın erkek oğlunun küçüklerin aldım vallah ekstra 4 takımi daha var evde hastaneye gezmeye giderken giydiririm ayaklı tulumları da en fazla 2 tane alın ayaksız.olan tulumlar daha kullanışlı vallah ikinciyi dogurcam ben edindiğim tecrübe çocuk zıbın ve pijama ile büyüyor evde ekstra gezmeye giderken değişiklik.oldu mu 3 4 takım yetiyor da artıyor vallah
Rabiaugur Zehraa12 bende bi onlu set iki 5 li set bide 4 atlet zıbın bi tane ayrıyetten tek zıbın aldım inş yeterli olur geri kalanlar hep 3-6 aylık ya da daha büyük en çok 3-6 aylık var daha çok yazlık elbise tarzında bebişimiz iri biraz 2 hafta önden gidiyor o yüzdn çok fazla 0-3 almak istemedim
Yerfistiklarininannesi Zehraa12 4t ane vardi bi tanede hastaneden hediye ettiler çok çabuk buyuyolar hiyemiyolar zaten ama ben bi kac ay sonra zayıfladiklari sisleri indigi için tekrar giydirmistim bi iki ay daja giymişti
Asli84 3 hastane çıkışı 5li takım, 3 kısa kollu zıbın, 2 alt, 5 yelekle şurda bekleyim. Hergün ne alayım diye düşünüyorum bende.