Kubratrn Merhaba ben 38/5 oldum . Ne zaman gelecek merak ediyorum. Akıntım çok arttı karnım çok sert ama başka bir belirtim yok sizde neler oluyor hiç sancı girmedi şimdiye kadar yada ben mi anlamıyorum acaba 😅
morsumbul Kubratrn 38+2 sürekli yalancı kasışmalarım sancıları var cuma yada pazartesi sezeryan olacağım bir an önce geçsin diye gün sayıyorum
bebisveannesiiii Kubratrn benimde aynı şekilde karnım çok sertleşiyor bide çatım ağrıyor arada akıntım da çok arttı başka belirtim yok bir an önce çok geç olmadan sağlıkla kavusalim evlatlarımıza😊
Ozgrwili morsumbul benim.bebek asagi.bile inmedi. Bekliyorum çok sanci ve kasilmam.vardi 3 gundur hic bisey yok.hamile degilim gibi . Nere gitti bu sancilar. Kanalada girmiyo napcaz. 38+3
Derinok 38+6 olduk ne bir ağrı ne bir sancı hiçbişeyim yok. Akıntım da önce oldugu gibi ekstra bi artma falan da yok. Karnımda yumusak. Yerini sevdi galiba. Hiçbir doğum belirtisi yok🤭
Kubratrn Yürüyüş çok iyi geliyor benimki kanalda bayağı rahatım yok gibi sanki ama mide yanmaları beni mahvetti