Aycnrma Hanımlar hamilelikte vesvese, endişe, korku vs. Yaşayan var mı? Ve ne zamandır yasiyorsunuz? Yoksa tek ben miyim bu durumu yaşayan🙏😣.
Hapyymami55 Aycnrma hep yaşıyorum her an yaşıyorum her dk her saniye daha bı sat önceden yaşadım büyük ihtimal sabah kalkitimdada yaşarım 😂😂
byzogrtmn Aycnrma 25. Haftamdayim en başından beri yaşıyorum artık kendimi paranoyak gibi hissetmeye başladım. Bir şey olacak korkusu var
Umay255 Aycnrma aynı sorun bnde var hamileyim ama şimdide çocuğa bakabilcekmiyim napcam ben kendi kendime stres içindeyim tuhafim ya
Hapyymami55 Aycnrma evet çok saçma saçma şeyler geliyor aklıma insan kendi zihnini kontrol edemezmi ben edemiyorum işte 😂
Zeyyyn Umay255 ☺️ çokta güzel bakılıyor herşeyi beraber öğreniyorsunuz şuan ek gıda sürecindeyz boğulur diye korkardım baya ilerleme kaydettik bunu ben mi baktım hangi ara büyüttüm diyorum ☺️
Gamzesaa Benden de hiç gitmiyordu vesvese ama kötü olan hiç bişeyi düşünmemeye çalışın çünkü aklımıza gelen başımıza geliyor 1 haftadır hamilelikte yasamaktan korktuğum ne varsa üst üste yaşadım bilinçaltımız bize yaşatıyor