Anneadayi89 Kizlar cok fena alerjim var bu sene ayri bi etkiledi beni burun akintisi tikanikligi göz yasarmasi , ilacta kullanilmiyo bildigim kadariyla ne yapabilirim cok kötüyüm bildigin agir grip gibi
eslemesila Anneadayi89 bende aynıyım birde deride döküntü kasintida oluyo devlete gittiğim için hiç ilgilenmiyolarda ne yapcam bilmiyorum
Zeyyyn Anneadayi89 bende hamilelikte maskenin etkisi ile etkilenimemştim doğurunca alerjim azdı maskeyi takmyoruz artık eskisi gibi dışarda geniz akıntısı hapşırma burun akıntısı gözler kaşınır emzrym diye ilaçta içmiyorum bir vicks buharına duruyorum ara ara o kadar
BMelek Anneadayi89 ben doktoruma sorarak saglik ocagindan ilac yazdirdim o sekilde gecti bir ay kadar gecmesini bekledim ama ilacsiz gecmedi benim
Buseyllzr Anneadayi89 ben hamileligimin başından beri hergun gece alerji ilacı ve burun spreyi kullanıyorum alerji haplarinin gebelikte kullanabilenleri de var alerji hastalıklarına gidin size uygun bir ilaç yazar zaten. Ben 35.haftama girmek üzereyim bı sıkıntı yasamadim şimdiye kadar 😚
Zeyyyn Askiletotomsu teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti 🥴zorunlu değil takma gereği duymuyorum alerjimle mecbur gayrı yaşıyoruz astımımı tetikliyor daha çok dışarı fazla çıkmamayı tercih edıyorum
Buseyllzr Tugbaa21 bilaxten diye bir ilaç gebelik kategorisi B zararı yok kullanımının ama siz yinede doktorunuza danışmadan almayın en doğru olani o yazacaktır size 😚
Hatihati 20+2 haftalığım benimde burnum tıkalı sızlıyor burnum.Hapşiriyorum günde 4-5 defa acaba bende mi alerjiyim.