elfkara Veya minik hurc tarzı Bi şey arıyorum aslında trendyol da gördüm de emin olamadım kilitli poşetleri de kullanan vardı siz neye koydunuz nerden aldınız
gurbetcianne97 elfkara ben genel olarak bavul düzenleyici çantalar almıştım ayriyeten bebeğin kıyafetlerini ikea’nın en büyük boy buzdolabı kilitli poşetlerine koymuştum. Hastanede herşeyi şipşak bulmama yardımcı olmuştu.
Demirssmomm elfkara Ben kilitli poşetleri hurçlara koydum. Kendim için pembe takım hurç, bebek için gri takım hurç aldım. Kilitli poşetlere sadece kıyafet 2 takım koyabilirsiniz o zamanda dağınık oluyo ben öylede denedim. Şimdi her bir kilitli poşete bebek kıyafeti bezi çorabı şapkası eldiveniyle hazırladım daha rahat oldu.
Ozge elfkara trendyoldan bavul içi düzenleyicisi aldım. A101den de büyük boy kilitli poşet aldım. Daha hazırlamadım çantayı ama en azından ebeye vereceğim kıyafetleri kilitli poşete koyarım diye düşündüm.
uyanancirkiin elfkara ben bu şekil hurç aldım hazırladım ama ebeye vereceklerimi kilitli poşet alıp onlara koyacağım
Estrella uyanancirkiin benim de bu hurclardandı. Saglıkla gelsin bebeğin inşallah🧡 şimdi bunları küçük gelenleri ayırmak için kullanıyorum.. zalımsın zaman🥺
Zeyyyn elfkara ebeye vermek için bebeğin eşyasını büyük kilitli poşete koydum takım bez kundak hepsibi aldıydı normal eşyaları da bavul düzenliysne koydum
Estrella elfkara ben trendyoldan almıştım üzeri fileli olanlardan. Kilitli poşetlere yerleştirip o hurçlars koyup götürdüm ben🤭
Elenafra elfkara Aldığım ürünlerin şeffaf poşetlerini saklamışım büyüklü küçüklü, onlar işime yaradı, benim ve bebeğin eşyalarını ayrı ayrı yerleştirdim, düzenli bir hal aldı , valize bu şekilde yerleştirdim
bebek3535 elfkara Arkadaşlarım koroplastın kilitli poşetlerine koydular bana da mantıklı geliyor açıkçası.