Meyland bsrdmlpnr Allah hayırlısını basip etsin cnm. Yaşınmı ileri acaba. Belki ondan yüksek risk çıkmış olabilir. Birde ağer zamanın geçmediyse başka biryerde daha yaptır. Çünkü eğer bebeğin başpopo mesafesini bile hatalı ölçüp yazsalar yüksek risk çıkabiliyor değer. Benim başıma geldi ordan biliyorum. Bende içimi rahatlatmak için fetal dna yaptırmıştım. Temiz çıktı çok şükür. Seni çok iyi anlıyorum. Sonucu alana kadar neler yaşadım bir ben bilirim
bsrdmlpnr Meyland yok ultrason sonucum çok iyiydi kan sonucum sıkıntı 24 yaşındayım daha hakikaten çok zor bi süreç
Meyland bsrdmlpnr anladım canım. Dediğim gibi belki hata yapılmıştır. Başka doktora da taptır bence zamanın uygunsa. Ben iki yere yaptırdım bi tanesi baş popo mesafesini fazla ölçmüş o yüzden bebeğin haftası olmadı gerekenden ileri gösteriyor. Fakat kan degerin de o haftaya göre olması gerekenin altında yada üstünde kalıyor. Ve riskin yüksek çıkıyor. Bence başka bl doktorda daha ikilini tekrarlat. Yada 3 lü yaptır. Maddi durumun el verirse fetal dna testi de yapıp içini rahatlatabilirsin. Ben her ihtimale karşı yaptırmıştım. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin🙏🏻
muhteriz Bence hiç endişelenmeyin içinizi ferah tutun artık bu testleri bi sektör haline getirmişler kimi duysam ikili test kötü diğer testler iyi çıkmış neden çünkü maksat anne baba adayını korkutup soyup soğana çevirmek yok yurtdışına yolluyoruz yok suyundan örnek alıyoruz bin tane kafa kurcalıyorlar sonuç tertemiz siz de üzüldüğünüzle kalıyorsunuz Allah büyük zaten aldırmayacakmışsınız hiç yaptırmamış gibi silin atın bu kötü düşünceleri
bsrdmlpnr muhteriz synen herkesin kötü çıkmış bende şalırdım 2000 lira az para değil ki şimdi hemen çıkarıp verelim tamam bebeğim için değerde ya bişi varsa aldırmak istemiyorum o 2000 tl yide bebeğime harcarım
AyeglGzkaraKarabulut bsrdmlpnr evet yaa bazıları değil hemen hemen hepsi böyle yapıyor çok nadir böyle ultraonda bakıp bebeğn bişeyi yok deyip gönderen doktor beni dr gayet iyiymiş diyorum bazen adam herşeyi bana bıraktı ben ilkinden tecrübeliyim birde ne desem saygı duydu sağolsun özel hastaneye gidiyorum ona rağmen bana sık sık gel demedi hiç
bsrdmlpnr AyeglGzkaraKarabulut ya utrasonda doktor çok güzel bsktı ilgilendi herşeyime baktı iyi maşallah dedi e bu kan neden kötü çıkıyo ben anlamıyorum 🤷🏻♀️
AyeglGzkaraKarabulut bsrdmlpnr ben 22 yaşındaydım yaşın küçük ve büyük olduğu zaman da kan sıkıntılı çıkıyor
AvBurcu bsrdmlpnr kan alıp yurtdışına gönderme şeklinde bir test var. Bi arkadaşımında test sonucu 1/340 tı. Bu testi yaptırdılar. 1.500-2.000 tl civarındaydı sanırım. Çok şükür temiz çıktı. Sanırım bu test kesin sonuç veriyormuş
nuramine bsrdmlpnr bsrdmlpnr el musavvir allahin isimini cok oku ona teslim ol balllll😋gibi tatli olucak bebeyin hata burda sorucaksin kizin olucak sanki iki kere kiz diye yazdim 😀adi balim mi olsun😍😁rahatina bak hamileliginin tadini cikart 🍼🍯🍼🍯🍼🍯
bsrdmlpnr nuramine yaaaa 🙈 çok tatlısınız gerçekten Allah razı olsun 😍 evet kızım olucak sanırım 11+3 de öğrendim %90 kız demişti 😂 inşallah bide bal gibi olur gelir 🍯🍯🍯 balda yakıştı balım olsun bari 😂
nuramine bsrdmlpnr ayyyyyy ne güzel tahmin etmişim 🍼🍯🎈evettt işte budur 😍rabbim saglıkla kızınızı kucagina almayı nasip etsin 🍯balım🍯😋kendinize iyi bakın 😍😘benim kizim olursa bende mi balim koysam🧐🤨ismi kiskandim sanki🧐🤨
bsrdmlpnr nuramine haha olur koyalım birlikte 😍 inşallah sizinde gönlünüzden geçen hayırlı evladınız olur önceliikle aman sağlıklk olsun 😍🍯
caglademir bsrdmlpnr Canim testleri sorunsuz olup sorun yasayan da cok, riskli cikip saglikli bebek doguran da. Inan Allah biliyo bi tek, biz de dogumda ogreniyoruz. Detayliyi bekle, bi sorun varsa %80 cikar