bebisveannesiiii Kızlar yarın ağdaya gidicem erken doğum riskim yok ama korkuyorum bu haftada ağdaya gitmenin bi sakıncası varmı acaba doğuma hazırlık olarak gitmeyi düşünüyorum birde ertesi gün 38 hafta oluyorum çatı muayenesi olacağım için temiz gitmek istiyorum
T1996 bebisveannesiiii bende şuan 34üm ve 36-37 de bende gideceğim aynı nedenlerden hiçbir sıkıntısı da olmaz merak etme ilk ağdan değildir diye düşünüyorum ilkse korkup kasarsın kendini belki ama ilk değilse bi sorun olmaz🌸
bebisveannesiiii Reyhan35 çatım da çok batma hissi oluyo bir kaç gündür ağdaya gidersem gelecek gibi hissediyorum 😂
Reyhan35 bebisveannesiiii ayy bende de var aynısı 2 adım atsam sanki aşağı düşecek bebiş 😂 ama ağda yaptırabilirsin ben geçen hafta yaptırdım bi sorun olmadı
Zeynosunannesii bebisveannesiiii ay yok ne riski olacak 38den sonra erken doğsa ne olur 🤣millet ilk aydan beri gidiyo anam 😃
bebisveannesiiii Zeynosunannesii bende 35 de yaptırcaktım vazgeçmiştim 38 e kadar az çıkar diye bekledim şimdi 38 de yaptırcam
Zeynosunannesii bebisveannesiiii yaa beklesem de ani bişey olurmu diye korkuyorum da olmazsa bekleyim bende
bebisveannesiiii Zeynosunannesii bende aynı şekilde korkarak bekledim bugüne kadar her an aniden doğum olur diye korka korka 38 e kadar geldim neyseki olmadı bisey seninde olmaz inşallah canım sancılarını takip et yoksa bekle derim doğuma kadar çıkmaz en azından 🥰