Tugbasimay Esra-uslu CRP ve ıdrar enfeksıyonu bendede sureklı vardır. Hatta 24 haftalıkken CRP kandakı enfeksıyon yuzunden 1 hafta hastanede yattım. Surkelı antıbıyok serumla verdıler. Kasık agrısı yaptı bende cok batar gırıyo du dogum sancısı gbı agrı cektım.. Kontrol altında olmanda fayda var tbaı.. Antıbıyokler işe yarar ama sorun olmaz.
Esra-uslu Tugbasimay bebeğin suyu kalmamış dedi doktor sana hiç böyle birşey dedi mi hastanede yatış verdi pazartesi perinataloji gelip bakicak dediler senin bir bilgin var mı
Tugbasimay Esra-uslu perinatolojı ye yonlendırıldım oda baktı ama suyun kalmamıs hıc demediler. Sınırda dıyodu hep. Öl eöle 38 haftalık olduk hala dogurmadım bu arada ben.. Su kalmasa nasıl olcak ya. Ne yapcaklar ıs pekı onlem olarak?
Esra-uslu Tugbasimay bilmiyorum canım ya bakalım doktor ne dicek bugün inşallah hayırlısı olur inşallah bebgim sağlıklı olur günlerdir o kadar kötüyüm ki hep kötü şeyler söylüyorlar elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor
Tugbasimay Esra-uslu yok canım demediler. Yatcaksın bol bol su ıcı eksin dedıler. Serum takviyesi yapıldı arada hep. Kaç haftalık oldun? Bask abı doktora daha gostersen aslında?
Esra-uslu Tugbasimay hepsi aynı şeyi söylüyor yapicak birşey yok almamız lazım diyorlar sağlıklı ilerlemez diyorlar