Tazeanne0134 mammaaa33 toparladı canım çok şükür 7 aylık oldu bebeği Allah tüm hastalara en acilinden şifa versin inşallah
vbvy1 mammaaa33 hala aşısızım 3,5 aylık bebeğim var normal doğum yaptım bi sorun felan olmuyo abarttıkları kadar
M_A Ben aşının zararlı olduğunu duyduğum günden beri olmadım aşı 2020 de korona oldum öyle bır bağışıklık gelıstıkı korona dahı olmadım grıp bıle aşı bahane
Birkuzucukbeklerken mammaaa33 koronanin ilk çıktığı zamanlarda annemin komşusu korona oldu ama onunki cok ağır geçti yogun bakımda felan kaldi erken doğum yaptırdılar o yuzden bebegi uzun süre kuvezde kalmıştı
mammaaa33 Birkuzucukbeklerken şimdi sağlıklılardır inşalah 🤲🏻 Çevremde korona olup sağlıklı doğum yapan yok korktuğum için merak ettim ben de korona oldum atlattım şükür 20.haftalarımda şimdi bebeğime kavuşmak içim gün sayıyorum içimde bir korkuyla
Birkuzucukbeklerken mammaaa33 simdi hic biseyleri yok canim kiz 2 yaşına yakin su an galiba yanlış bilmiyorsam korkma dua et hic bisey olmaz Allah’in izniyle
mammaaa33 Deniz2961 hayır siz kendiniz için bence mutlaka görünün korona kalbi etkiliyor doğumdan sonra da kan hacmi yarı yarıya azalınca kalp yetmezliğine yol açabiliyor kontrole görünmekte fayda var sizi korkutmak istemem ama arkadaşım da öyle oldu tedbir amaçlı söyledim
Deniz2961 mammaaa33 bilmiyorum ki aslidna.dgm da EKG çekildi ama br sey demedi doktor arkdsnz da bir belirti varmiydi