Cerennnn5858 Nisan ayının sonunda kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam bir hafta once bitti. Bu ay ara versemmi bilemiyorum. Korkuyorumda hemen tutar diyolar ara verirsem pişman olurmuyum diye bana akıl verin
Kymetnur Cerennnn5858 canım yakın çevremde ve burda gördüğüm kadarıyla kimyasal gebelik ya da düşüklerden sonra hemen gebe kalanlar oldu. Hatta hiç adet olmadan kalanlar bile var. O yüzden şansa bırakma değerlendir bence 🍀
Deletedmom_12 Cerennnn5858 kesinlikle dinlen kimyasal ustune hemen kaldim dusuk yaptim rahmim.mahvoldu asil boyle isini sansa birakma 1 regl gecir folik kullan rahmin dinlemsin 3 4 ay dinlemdim simdi hamileyim.dustugum hataya dusme cok acilar cektim gecmis olsun 😔
Ozgeneco Cerennnn5858 bnde mart ayında kimyasal gebelik yaşadım adet olmadan hamile kaldım hakkınızda hayırlısı olsun
aslansmommm Cerennnn5858 birkaç ay bekleyip rahmi dinlendirmekte fayda vardır diye düşümüyorum ben düşükten 4 ay sonra hamile kaldım doktor kontrolüne gidiyordum her ay folik başlayın korunmayı bırakınca inşallah sağlıklı bebek nasip etsin Allah 🤲🏻
Cerennnn5858 Kymetnur canım ovulasyon takıbı yapıyorum hiç koyulasmıyo yumurta olusmadımı bu ay anlamadım:(
Cerennnn5858 Ozgeneco canım bende ovulasyon takıbı yapıyorum ama testler hep silik acaba yunurta olgunlasmıyomu diyede tedirgin oldum. Dusukten sonra hıc kanama olmadan hamile kaldın ozaman dimi
KumsAlyaa Cerennnn5858 ben martta geçirdim Kimyasal gebelik nisanda Histeroskopi ve laparoskopi oldum şimdi adetimi bekliyorum doktor 1 adet gör sonra başla demişti çünkü rahmin toparlanmaya ihtiyacı var Rabbim dilemişse olur zaten diye düşünüyorum nasip kısmet herşey vakti zamanı gelince oluyor
Sultan88 @Cerennnn5858 bende agustos ayinda kimyasal gebelik geçirdim doktorum cocuk icin iki ay beklemem gerektigini soyledi aralikta tekrar hamile kaldim