Nevinmuratgrsel Kızlar 63 kilo ile hamile kaldım 35+1 oldum bugün tartıldım 72 kiloyum sizce normal mi bu ? Gebelik şekerinde var buna rağmen sizce nasıl kilom?
GamzeDurmus Nevinmuratgrsel bence gayet olması gerektiği gibi görünüyor şuan tabiki en iyisini doktorunuz bilir ama gebelikte 10-12 kilo arası normal karşılanıyor
Zehratay Nevinmuratgrsel ne yönden sordunuz az olarak mı çok olarak mı ? Bende 65 kilo ile hamile kaldım 35+4 olduk 71 küsür kilo çıkıyorum tartıda
Zeynepkurt Nevinmuratgrsel Nevinmuratgrsel bence gayet normal zaten doğum esnasında 4 5 kilo garanti gidecek bende 34+3 üm 12 kilo almışım
Smyye1B Nevinmuratgrsel 33+2yim bende toplam 8 kilo almışım herkes çok iyi gidiyorsun diyor 😇 hatta hamileliğim boyunca görmeyenler sadece karnın çıkmış diyor 😇
Nevinmuratgrsel GamzeDurmus ayy inşallah yaaa gebelik şekerinde sonra bana sanki çok almışım gibi geliyordu bugün biraz rahatladım . Bebek kilo alsaydı ağırlığım çok fazla olurdu
Nevinmuratgrsel Zehratay ya bende gebelik şekeri çıktı vs bebekte annede aşırı kilo alıyormuş , bugünde tartıldım 72 kilo çıktım … Bu biraz rahatlattı beni
Nevinmuratgrsel Zeynepkurt bencede iyi maşallah sizede ben gebelik şekerinden kilo çok almisimdir diye düşünmüştüm
Zehratay Nevinmuratgrsel bence gayet iyi kilo olarak birde ilk gebelikte ben daha çok almıştım 15 kilo ile doğuma girmiştim ama ikincide az aldım çok şükğr büyük çoğunluğu da gider diye umut ediyorum ☺️