Edanurrbass Merhaba istanbulda detaylı ultrason yapan devlet hastanesi var mı acaba Eğer yoksa özelde tavsiye ettiğiniz yerler nereler var
Saregiller55 Edanurrbass bağcılar yeni ilklim hastanesi yürüyüş yolunun içinde gayet memnundum bazı hastaneler yüzünü vs göstermediğinde çekmiyor doktor bana çikolata al ye biraz yürü gel bekliyorum demişti bi 15 dk sonra yine gittimde bana çok güzel ultrason ressimleri verdi halen saklıyorum videoya çekiyordu asistanı bir yandanda o sıra kızım iki ayağını birden ağzına sokmaya felan çalısıyordu 😄
Smye57 Edanurrbass özel Güngören hastanesine gittim memnun kaldım 500tlye eşimde gelebildi doktor çok tatlı ve rahatlatıcıydı çikolata yedim birsürü resim verdi güzelce açıkladı herşeyi mutlu ayrıldım
Saregiller55 Edanurrbass ben 2019 da gittim fiyat 170 tlydi ama haftamı inan hatırlamıyorum 20 lerde olması lazm
3bebeli1kedili Dün gittik Altan Cebeci’ye üçüz gebeliğim var 1400 verdik sanırım çok güzel ilgilendi çok sevecen yaklaştı bilgili biri Esenyurt’ta muayenehanesi. 11+3 günlük gittik erken istediler bizden diye iki hafta sonra tekrar gideceğiz.