Ananas35 Evet deneyimli annişler. Göğüs koruyucu gümüş kapak mı yoksa philips göğüs kalkanı mı daha iyi sizce. İkisi içinde çok yorum var olumlu olumsuz. Çok kararsız kaldım
Fattooss Ananas35 şimdi şöyle bir durum var ben yeni doğum yaptım gümüş kapak yara olmaması için gerekli gümüş kapak varsa krem vs gerek kalmıyor kalkan da kullanıyorum emzirmeye başlayınca göğüs ucu çok hassas oluyor bazen sütyenin içinde acıyor acıdığı zamanda kalkanı takıyorum rahat oluyor
Fattooss Ananas35 kalkan olarak Philips değil de bunu da tercih edebilirsin aynılar Mycey Göğüs Kalkan Seti https://www.hepsiburada.com/mycey-gs-kalkan-seti-p-HBV00000IQJIG?magaza=ebebek&url_src=ios-product-detail
Ananas35 Fattooss Fattooss inceledim şimdi. Mantık aynıymış. Diğerine o kadar para vermektense bu mantıklı geldi 😄
Hlycngz Fattooss bu iymiş ya bende alıyım ilk bebeğimde avent inki vardı bulamıyorum attım mı naptım bida cocuk düşünmüyorum diye🙈 ama bunun fiyatı iymiş işlevi aynı sonucta ilkte cok yara oldu cok cektim acısını gümüş kapak aldım şimdide bakalım inş faydası olur
Fattooss Ananas35 gümüş kapak sürekli kullanılmıyor canım göğüsten süt aktığı için mantar yapıyormuş emzirdikten sonra bir saat takıyorum 1 saatten fazla takmamaya özen gösteriyorum
Fattooss Ananas35 kesinlikle özellikle yara kremi sürdüğümde kalkanı takıyorum sütyene de bulaşmıyor acı da olmuyor fazla para vermeye gerek yok 😀
caganin_annesi Ben kalkan kullandim, takınca rahat ediyor insan çünkü atlet yada sütyen göğüse değince çok can yakıyor birde nemli kalıyor hava aldığı için. Gümüş kapak hakkında bilgim yok.