mammaaa33 Çatı muayenesi olan anneler bi Sonraki kontrolde ben de çatı muayenesi olacağım. Biraz bilgi verir misiniz korkuyorum :(( ultrasonla da bakıyor mu yoksa sadece 2 parmakla mı bakıyor :(( korkuyorum biraz açıyor mu içerde elini ??
Yasminadem mammaaa33 ilk doğumumda doktorum doğum günü gelene kadar çatı muayenesi yapmadı. Geceden nişan ve sancı olunca sabah gittim nst den önce açılmana bakalım dedi. Acıyacak mı düye sorduğumda kendini kasma acıyacak bi durum değil dedi ve ben gerçekten anlamadım bile. Eliyle bakıyor. Belki sancım var diye hissetmedim ama bana göre abartılacak bir durum değil
Gulsurmeli mammaaa33 Sadece alttan muayene ediliyor 2 parmakla bakılıyor anlatıldığı gibi kolunu falan sokmuyorlar biri kolunu soktu falan yazmıştı ahahsgsgs 😅neyse anlık birşey pıt diye bakıveriyor muayene edildiğini bile anlamıyorsun
goldumsu mammaaa33 ben hafif kanamam oldu ve nstde sancım çıktı diye bakıldı. İnan hissetmedim bile. Şimdi ellerimle bakacağım dedi hemşireye açılma yok dedi o zaman anladım çatı muayenesi yaptığını sonra vajinal ultrasonla da baktı. İnan hissetmiyorsun bile saniyelik. Korkutulduğu gibi değilmiş yok öldüm bittim şöyle böyle diyorlarda benim canım çok tatlıdır iğne yapılırken ayılıp bayılırım.
Serpila mammaaa33 canım ben çatı muayenesi olduktan sonra aynı gün kanamam oldu doktor normal dedi ama baya kanamam oldu dogumu tetikler mi diye sordum yok dedi ama 3 gün sonra doğum yaptım
2kizanasi Nerdeyse hissedilmiyor bile, saniyelik bakıp çıkarıyor elini yani yarim saat orayı karışlamıyor. Kendinizi boşuna korkutmayın derin nefes alın
Tatli1dunya Hayır o kadar korkulacak birşey değil. Yalnız kendini sıkmaman lazım ne kadar rahat olursan o kadar kolay bakıyor.
butterfly4 @mammaaa33 ben de bugün muayene oldum, eli çok ağır bir ebeydi, biraz acıdı açıkçası ama öyle öldüm bittim diye bir durum yok.