Ilk-bebegi12 Gebeliğin 29. Haftasında dayanılmaz bir mide yanması başladı. Ölüyorum keşke midem bulansa bundan iyidi. Sizde de yanma varsa geçmesi için neler yapıyorsunuz ?
Minnosunannesiii Ilk-bebegi12 canım sana kesin çözüm söylüyorum 🤣 iyice aç kulakları bebeğim. Şimdi evde susam varsa bir yemek kaşığı susam iyicr çiğne ye 5 dk sürmez mide yanmanın geçmesi. Sakın simite poğaça da şurda burda susam yakıyor deme çünkü evet onlar yakıyor ama susam sade yiyince midede ki suyu emiyor. Ben mideme kesin çözüm bunu buldum %100 geçirmeyen yok yani kahverengi susam yiyiyorum
hujhemayl Ilk-bebegi12 benim başından beri yanıyo sağlıklı bişey yesem bile yanıyo bide aç gibi hissettiriyo ne yapsam yaramadı ama bence soda herkese yaramıyo ben soda içtiğim gece kıvrandım resmen ağrıdan salatalık soğuk süt bunlar biraz rahatlatıyo sonra tekrar başlıyo çok kötü anlıyorum
gamzecevik1 Daha az önce iki kaşık gaviscon içtim. Anlık rahatlatıyor. Midemden yemek boruma kadar yanıyor 🥺 Onun dışında çok salçalı baharatlı yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum. Ve yastığım biraz yüksek ki uzanınca yediklerim ağzıma gelmesin 🤦
Nsms 32.haftadayım uzun süredir aynı durumu yaşıyorum ne yapsam geçmiyor O nedenle maalesef tavsiye veremiyorum çok geçmiş olsun Umarım bir an önce geçer çok zor yaşayan bilir 😕
Kubraa5166 Mide bulantısı daha kötü soğuk süt 3 yudum iç bide sarı leblebi en iyi gelen şey karpuz çok iyi geliyor bana
Minnosunannesiii Ilk-bebegi12 kız kavrulmuş çiğ nasıl oluyor ki işte aktaran susam alıyorum kahverengi olandan direk yiyorum