YagizAsyaMom Kızlar size Bi şey soracağım vajinamın içinde sızlama gibi bir şey var saniyelik olarak sızlsyıp kesiliyor Aklıma niyeyse hemen enfeksiyon geldi sizce sirke ile yıkasam bir zararı olur mu sizler nasıl kullanıyorsunuz nasıl uygulayayım sulandırıp mı yoksa saf hali ile mi du ile durulmalı mıyım
Dml1234 YagizAsyaMom benim doktorum sirke ile haftada bir temizlememi önerdi ama sizin için bişey diyemem
Kadze YagizAsyaMom ben suyla karıstırıp yıkıyorum bana iyi geliyor ama kişiye göre degısır dr danısıp yapmanızda fayda var Allah korusun bize ii gelen size ii gelmeyebilir
Rabiaduru YagizAsyaMom bence bekle canim 🤗 kimine iyi gelir kimine gelmez. Bide ph dengesi bozulur. Sampuan tarzi seylerle yikamak bile sakincali kaldiki sirke 🤤 hic dengeni bozma bence bol bol ilik suyla yika 🙄🤗
YagizAsyaMom Rabiaduru aslında niye sirke dedim biliyor musun batma hissediyorum iç tarafla belki enfeksiyona hiç. Alakası yok rahim büyüdüğü için de olabilir en iyisi hiç kullanmamak 😊
Rabiaduru Dml1234 o senin doktorun.sana uygun gormustur o sekilde temizlemeyi. Ama baskalarina ayni sey demek biraz tuhaf olur. Her bunye ayni degil
Rabiaduru YagizAsyaMom evet oda olabilir 🤔 en guzeli doktor canim. Bende tuhaf evreler geciriyorum ama kim nederse desin doktoruma soruyorum cnku herkezin bunyesi ayni deil 🤗
YagizAsyaMom [bilinmeyen] aslında iltihabi bir durumum yok geçen ay test yaptırmıştım sadece şüphe duydum ben o kadar yani korku işte üşütmüşte olabilirim bu ara çok cıbıldak geziyorum bir sıcak tutayım kendimi elbise gitmeyi keseyim bakalım neler olacak hiç. Akıntı yok çünkü sağol cevabın için 😊😊
Dml1234 Rabiaduru yazdıgım şeyi tam okumadın sanırım. Benim doktorum bana önerdi yazıyor sonundada sana bişey diyemem yazıyor!