Tusami Ovulasyon takibi yaptım, çatlamanın 10.günü erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? 4 Mayıs çatlama oldu,onu 1 sayarsak 13 Mayısta çıkar mı? Tecrübeli olanlar 🙏
Mavidunyamm Tusami canım çatlama değil yumurtlamayi 1. Gün sayıp test yapıyorsun. Ben yumurtlamnin 13. Günü erken gebelik testiinde çok silik çizgiyle öğrendim. Catlamaninda 11. Günüydü
Tusami Mavidunyamm elimde laboqick ultra erken gebelik testi var, 10.gün deneyeceğim , adete 5 gün kalmış oluyor zaten, kendime hep söz veriyorum ama yine test yapmadan duramıyorum 😄
Deniz_20 Mavidunyamm çatlama günleri ne zaman oluyor onu nasıl biliyoruz? Bu konuda bilgim yok bilgi verir misin?
Melekk8 Tusami kuzu beklemek çok zor sırf bende süreki test yapmamak için almıyorum yoksa her gün yaparım biliyorum🫢🤭
Mavidunyamm Tusami bence 13. Gün deneyin ben çünkü yumurtlamanin 11. Günü yaptım negatifti 13. Gün pozitif oldu negatif çıkınca çok üzülmüştüm yok diye ama varmış 🥰
Mavidunyamm Deniz_20 ovulasyon testinde 2 koyu çizgi gördükten sonra diğer gün çizgilerden biri silik olunca çatlama oluyor. İnşallah anlatabildim 😁
Melekk8 Mavidunyamm kaç gün değerlendirdiniz acaba beb iki gün yumurtladjm ilk günü değerlendirdim çatlamadan sonraki günü değerlendirdim eşim evde yoktu
Tusami Mavidunyamm ayyy nasıl süpriz oluyor dimi. Ben yumurtlama takibi yapmadan hamile kaldım geçen yıl,adete bir hafta kala beta 0,100 çıktı, sonra 3 gün kala predictor express test ile çıkmıştı, maalesef boş gebelik oldu ☹️
Mavidunyamm Melekk8 ben 3 gün üst üste değerlendirdim. Ama en önemli olan çatlama günü. Zaten spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor yani catlamadan birgün sonrasi bile hamile kalinma olasılığı çok yüksek.
Mavidunyamm Tusami İnşallah rabbim yerini sağlıklı bir evlatla doldursun. Bende geçen sene hamileydim kaybettim Maalesef
Tusami Mavidunyamm bende bu ay ovulasyon testi ile takip yaptım. Pik günün öncesini pik gününü , çatlama gününü ve ertesi günü 4 gün değerlendirdik. Yani buna rağmen olmazsa rahim filmi isteyeceğim, hormonlar normalmiş
Mavidunyamm Tusami inşallah tutar çok güzel değerlendirmissiniz 🙏 rahim filmi iyi fikir sonrasında gebe kalan çok kisi var