Hafizefurkan Kymetnur benim testimde böyle çıktı şimdi 20 haftalığız birdaha test yapın bence iki üç gün sonra
Kymetnur Hafizefurkan kan verdim canım bugün. En garanti o olacaktı. Yarın güzel haberler alırım inşallah allahın izniyle 🤲💜
Kymetnur Nrycvn1994_ bugün gidip kan vereceğim canım. Yamuk bile olsa orda Bi çizgi vardı.rabbim bu sefer nasip etmiştir inşallah 🤲💜
FatmaNur_27 Miray31 evet mide bulantısı vardı onun için test yaptım zaten yoksa daha bir hafta vardı günüme
Zeynepp_ Tospikannesiiiii masallah ne olursa olsun umudumu hic kaybetmemem lazım demek ki veren Allah inşallah korur kollar sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım 🤲
Zeynepp_ Tospikannesiiiii canım merhaba sali gün kan verdim 6 çıkmıştı sonuç bugün tekrar kan verdim oda 4 çıkmış neden boyle oldu ki sence
Kymetnur Lapatya5493 Amin vardır inşallah. Bugün gidip kan vereceğim. Yarın çıkar sonucu. Umarım hevesim boşa çıkmaz 🤲💜
Kymetnur elif2125 bugün 12. Gün canım. Umarım test bozuk değildir. Birazdan aile hekimliğinde kan vereceğim inşallah. Çok umutlandım 🥺💜🤲
Kymetnur Yenianna sağol canım cümlemizin inşallah. Yarın çıkar sonuç. Doktor silik çizgi varsa ihtimal vardır dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda 💜🤲
Tospikannesiiiii Bfduam yok canım o ilk gebelikti sonra netleşince bidaha yaptım hatıra diye onu saklıyorum digeri tamamen kaybolmuştu dura dura