bebegim42_ Sedam42 ben gidiyorum canım meram tıpa Hüseyin görkemliye gidiyorum Allah nasip ederse orda doğum yapcam
fatosb_ Hüseyin gorkemli’ye gittim geçen hafta iyi bı Dr. Ama normalde devlet Hastanesi’ne gidiyorum o dr’umdan daha çok memnunum. Devlet Hastanesi’ne devam edicem o yüzden
Sedam42 Melekannesi42 hangisine ben de jule hanima gitmeye basladim hem ozeli var hem ucretsz ucretsize gidiyorum
Anakralicee Sedam42 bende jule hanıma gittim 2 kere ama doğuma ücretli giriyormuş ücret ödemezseniz asistanları yaptırıyormuş o yüzden gitmeyi düşünmüyorum bidaha😕aslında çok iyi bi doktor ama hem ücret ödeyip hem devlet hastanesinde doğum yapmak istemedim
Anakralicee h_s_1411 ben iki gün önce sordum özel muayeneye çağırıyor beni poliklinik randevusu pek açmadığını söyledi eylülün ilk haftası 2.haftası açabilirim falan dedi bakabilirsiniz o günlerde
Sedam42 Anakralicee butun devlet hastane oyle o gun nobetci doktor kim varsa o ilgileniyo arkadasim dogum yapti o gun jule hanim nobetciymis o ilgilenmis ucretsiz
Minnosanne5 Bende normale gidiyorum ama doktor yokki arkadaslar kim denk gelirse o bakip gonderiyor o gun sziinde oyle deilmi meram tipta
Anakralicee Sedam42 valla bilmiyorum ücretsiz doğuma girmem dedi bana sezeryan sırasında doktor bile olmuyormuş ameliyathanede asistanlar yaptırıyormuş o yüzden değiştiriyorum hastaneyi ve doktoru şehir hastanesini araştırdım orda da girmiyormuş doktorlar asistanlar yapıyormuş asistanlar hakkında da çok iyi şeyler duymadım normal doğuma giriyorlardır belki doktorlar bilemem tabi özel kızılay hastenesine gitmeye karar verdim ben artık 🤷🏼♀️
fatosb_ Anakralicee doğumu meram tıpta yaptım 3 hafta önce çok ilgililerdi memnun kaldım yani. Tek sorun stajyerlerinde olmasi muayenede falan
bebegim42_ fatosb_ kuzum stajerler her olmuyor arada oluyor emine türen demir,jule eriç, Fatma kılıç,hasan energin bunların normal muayeneside var özelde var Hüseyin görkemli ve kazım güvenç prof oldukları için özeller
Anakralicee fatosb_ bana denk geldi canım bi kaç kişi kontrole gittiğim zaman o yüzden diyorum sadece doktor ücreti nereye ödeniyor diye sordum çünkü ilk defa gittim bilmiyorum haliyle konuşma tarzları hiç hoş değildi insanı sorduğuna pişman eden tarzda