Ayliz_123 Küçük valizim var yeni tiplerden hastane çantası yapmak istiyorum eşim ben onu götürmem diyor kimse valiz le götürmez diyor rezil olursun diyor siz nasıl bir şeye koyuyorsunuz el çantasınada sığmaz parça parça olur elimizde
meltemkumsal16 Ayliz_123 valla ben büyük boy bavul var sadece küçük yok ona koyacağım kimseyi ilgilendirmez bence sen nasıl istiyor san onu ayarla zaten az bisey de yok bebek bezidir anneye terlik bebege kıyafet anneye kıyafet islak mendil vs o bu derken anca olur zaten sigmadigini görünce esinde sana hal verir 🌼
FatmaNur_27 Ayliz_123 anne bebek sırt çantasına koydum herşeyimi çok da güzel sığdı öyle abartı şeyler koymadim
Eminecak Ayliz_123 valiz en mantıklısı. Baskalari goturmez diye bir şey yok. Çantanın içinden bir şeyleri arayıp bulmak zor valizle daha duzenli olur
Ayliz_123 benimmdunyamm evet onun yanı sıra anne bebek çantası ayrıtetten pikniğe gider gibi nevale çantası yapıyor lar
euphoria123 Ayliz_123 ablamda da eltim de de valizle gittik daha kullanışlı oluyor bende valiz tercih edeceğim eşiniz daha önce kaç kere böyle bişey görmüş ki rezil olacağınızı düşünüyor 😅
Kubrailkan Valiz artı anne bebek çantası ile gittim ben. Yanımızda daha da eşyalarla çıktık yani valizim kucuk boydu az bile geldi🙊😅😀
Merrygirl Ayliz_123 tekerlekli 2 küçük valiz bu elde çekmelilerden artı bebek bakım çantası benim yükün şimdilik bunlar ilk doğuma tek büyük valizle gitmiştim şimdi 2 ayrı yaptım daha düzenli olur diye kısaca hiçte fazla değil yani ki daha elimizde bebek puseti olur marketten kahvedir sudur falan filan onlar olur daha artar yani
sehergumus Ben küçük valiz hazırladım. Anca sığıyor içindeki çoğu şeyi de kullandım. Sadece 1 buçuk gün hastanede kalmama rağmen😊
FatmaNur_27 Ayliz_123 evet içi bavul gibi baya geniş 12 li hastane çıkışı setini 5 li hastane çıkışı setini iki muslin örtü iki battaniye kendim için pijama takımı iki havlu eşarp pet bebek için bez koydum hepsi rahatlıkla sığdı