MerveeD Bade-Ada 38+5 im dün çatı muayenesi oldum aksamdan beri kahverengi lekem geliyor zorladı ondan sanırım karnımda agrıyor ama dun nst de sancım cıkmadı acılmam da yokmus anlamadım valla
Mizgin_2163 Bade-Ada Bade-Ada 38 haftalık olduk ara ara bel ağrısı sancı oluyor bakalım ne zaman olacak
Bade-Ada amineafra2 Bi an önce gelsin istiyorum her ağrımda acaba devamı gelicek mi diyorum olmuyor hep kandırıyor kızım beni ☺️
Bade-Ada Mizgin_2163 Benim de yalancı sancılarım var gerçeği ne zaman olur beklemedeyiz bakalım ☺️Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
muallimehnm 38+0 olduk. Ara ara karnımda ağrı lluyor ama bu aralar sıklaştı. Sanki su akıyor gibi bir hisse kapklıyorum ama yok.
morsumbul Bade-Ada 38+2 yorgun zor geçiyor günler çok ağırlaşmış hissediyorum nefes bile zor alıyorum 2 3 gündür
Busraninannelikdunyasi Bade-Ada 38+5 olduk dün nişanım geldi. Ara sıra sancıları var 2 cm açılmayla bekliyorum inşallah hepimiz sağlıklı kolay bir doğumla bebişlerimize kavuşuruz 🥰🙏❤️