Ceydadefne1 Anneler hemen hemen 4 gundur bel agrisi rahimime dogru bi baski sanki kafasi cikcakmis gibi dunde sag tarafimda gogusumun altindan kasima kadar bi kasilma vardi ayagi cok zor kalkiyodum acile gitiim nstye bagladilar cok az sanci cikmis dediklerine gore ama benim hisetim az felan degil nefesimi kescek durumda iki kere bagladilar ayni seyi soylediler acilmam yokmus cok sukur beni cerahi bolumune gonderdi orasida buraya niye geldin hamilesin dedi yani demek istedigim erken dogum belirtisimi bunlar ishalim var akintim cok ve daha 28+5 im
Derya341986 Ceydadefne1 yok uygulamaya bak 50 60 sn rahim kasılmaları olabilir yazıyor benm bgn için ama için rahat etmiyorsa doktroa danış
Eylulada16 Canim 33 haftalik dogum yaptiim ilk cocugumda.akinti gebeligimin ilk basindan beri gecmemisti ve rahim duvarini incelterek erken doguma sebebiyet vermis.cok sukur kizim 15 gunluk kuveZdee kaldi ve saglikli.dogum yapmazdan 1 hatfa oncesinden soyledigin tum agrilari yasadim ve bana gun agrilari dediler ntsy baglandim cikmadi.demem o ki kimi gorursem bu durumu anlatiyorum cunku ayni seyi yasasin ostemiyorum kimse.muhtemelen akintidan iltihaptan kaynakli bir agri olabilir ve dogumunu tetiklemesine izin verme biran once bi idrar testi yaptirip onlemini al ve bol bol da su ic. Gecer Allahin izniyle.