Acemianneee08 NOG_06 kuzum ben 30.haftadaym 32de yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum her gün bi eksiği tamamlıyorum ilk gebeliğim bence çok acele etmeye gerek yok
Elfs NOG_06 hazırlayın neden soruyorsunuz ki yani hazırlanıp kenarda dursa sizi sıkıntıya sokacak bir şey değil ki. Tekerlekli valiz falan mı ortada yer kaplar diye mi bu kadar düşündünüz?
Elfs NOG_06 ortada olması problem değilse hazırlayın hazırlanınca büyük rahatlık oluyor ben 32 de bebeğinkileri hazırladım kendi eşyalarımı almamıştım bulamadım vs hazırlayamadım daha yeni kendiminkileri hazırladım 1 hafta falan oluyor 36 da ohh nasıl rahatım var ya ☺️🐣
Guler123_ NOG_06 yavaş yavaş acele etmeden başla kendini yormadan ben 35. Haftada başladım hala da eksiklerim var o yüzden yavaş yabas kendini yormadan yap ben 2 gün boyunca tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlamaya başladım şimdi yataktan kalkamıyorum yoruldum o yüzden yavaş yavaş kendini yormadan yap
Ecoli28 NOG_06 ben de 29. Haftamda hazırlamıştım, hepsini değil tabi ama en azından bebiş kıyafetleri vs hazırdı, şuan 37 haftalığım iyiki yapmışım diyorum çünkü 30. Haftadan sonra baya kısıtlanıyor insan ve kafan da rahat olur bence yapmalısın
guzel_anne1 NOG_06 erken felan değil canım boşver sen milleti hazır da dursa sana yük mü olacak hayır, ben şuan 35. Haftadayım gittikçe ağırlaştım ve halsizleştim 28. Haftam da kıyafetleri yıkamaya başladım ütüle as yerleştir derken zaten 1 haftan gidiyor dün de hastane çantamı hazırladım geç bile kalmışım hazırlarken nasıl yoruldum
Sinemmmmm58 NOG_06 30. Haftada kiyafetleri yikadim utuledim yerlestirdim 31. 32. Haftada cantami hazirladim 33. Haftada hastaneye yatirildim 3 gun sonra geldim.o cantayi bastan yikayip yerlestrdim yavas yavas baslayabilirsiniz bencr
Sunay_selcuk1 NOG_06 ya niye birine göre hareket ediyorsunuz hazırlarsın durur bir köşede sırtınızda taşımayacaksınız sonuçta dimi Allah korusun acil bişey olsa kim nerde ne bulup sizin elinize getirecek eşiniz bile bulamaz sizin koymak istediklerinizi hazırlayın ikinizde bekleyin 32 haftadayim hazırladım kimsemde yok eşimden başka niye ona acaba nelere ihtiyacı olur stresini yaşatayim çantaları al gel derim alır gelir
koalamiyim NOG_06 erkeni yok valla. ben de erken diye diye 33. haftada hazırladım çok zor geldi ütüyü falan eşim yaptı , ben oturdum sadece 😁