b0ncuk Alışverişe yavaş yavaş başlamak istiyorum ilk hamileliğim olduğu için acemilik var. Elinde alacaklar listesi olan anneler atabilir mi? 🌺 Bide yenidoğan çok alma diyo herkes kaç tane alınmalı zıbın tulum vs… Tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var 😇
Mavininbiri b0ncuk Ben yeni doğan sadece 1 tane 3 lü, 1 tane 5 li, 1 tane de 10′lu isimli hastane çıkışı aldım. Annem gerisini ben alacağim dedi ama yine de 4 tane kollu zıbın, 4 tane sıfır kol zıbın alacağım. 2 tane bere 2 tane de eldiven aldım mi tamamdır.
Cananyildiz seyma_35 canım bence listenizi kendiniz oluşturun herkesin ihtiyac listesi farklı bence. Mesela ben 3 pijama takımı takımı koyacagm kendime ama bayan 1 tane yeterli diyo mesela bu yüzden liste kisisel biraz
b0ncuk Cananyildiz anne için olanları kişisel sayabiliriz belki ama bebek için tam liste atsa olan biri güzel olurdu. Yazıyorum ama sanki bişeyler eksik gibi 🥲
Cananyildiz b0ncuk ben gördükçe ekliyorum suan listem bu Beşik Bebek arabası Ana kucağı Küvet takımı Bornoz 10lu hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı Takım - tulum Ateş ölçer Emzirme yastığı (kendimiz yapalm ) Anne bebek çantası 3 tane battaniye ( 2 örgü 1 hazır ) Muslin Bebek bezi Islak mendil Tırnak bakım seti Tarak Şampuan ( uni baby ) Bebek yağı Emzik Biberon Pisik kremi Alt değiştirme örtüsü ( Yıkanabilir ) Deterjan ve yumuşatıcı ( uni baby ) Puset örtüsü Kapı süsü Ağız mendili ( 20 adet) Penye yelek
[silindi] Evet lütfen 🙏🏼 dogum yapanlar özellikle bebekleri büyüyenler neleri en cok kullandiniz/ neleri cok almayalim??? 0-6 aylik mi 6-12 aylik mi almaliyiz