Ebru5553 Zeynep kamil EAH hastanesinde Perinatolojide Detaylı Ultrasona Giren oldu mu Giren Varsa Memnun Kaldınız mı Acaba Bende Randevu aldım da Doktorumun Yönlendirmesiyle Yazan olursa Sevinirim 💐
Betulsen34 Ebru5553 orda girdim ama perinatoloji riskli gebelere bakiyor. Anatenal dooplere sira almaniz gerekiyor
Alya_miram Ebru5553 Ayşegül Hanımsa çok iyi bir doktor 2li tarama testini o yaptı şimdi ayrıntılı için kovalıyorum bulsam gidicem. Soruları cevapsız bırakmayan bir doktordu.
Ebru5553 Betulsen34 Valla beni kadın doğum doktorum detaylı dolu randevu bulunamıyor diye Perinatolojiye yönlendirdi
Betulsen34 Ebru5553 banada perinatoloji kaydi acti doktorum ama zaten altinda yaziyor randevu alirken detayli bakilmiyor sadece riskli gebelik diye
Betulsen34 Ebru5553 randevu alirken oyle yaziyor. Siz en guzeli hastaneyi arayin oyle detayli bilgi alin. Ben zeynep kamilde osekilde yaptirdim.
Betulsen34 Ebru5553 uzaktaysaniz bosuna gitmis olmayin arayin ogrenin ama. Detayliya anatenal doopler bakiyor diye biliyorum. Ben orda girdim. Ikili testide bu bolum yapiyordu