sunset_momy karnımdayken kaybettim benim kanama alanım varmış ama bundan benim haberim yoktu bi gece aniden yoğun bi kanama ile buldum kendimi ama öyle böyle değil göl oldu yerler resmen et parçaları geliyodu ben zaten bebeğimden vazgeçmiştim oan kaybettim kesin dedim kendi canımın derdine düştüm aklımdan bir sürü şey geçti ya kan kaybından ölürsem diye neyse hastaneye gittik doktor sakin ol bak bebeğin burda seninle dedi yalan söylemeyin bebeğim öldü dedim bak istersen ultrasona bi baktım o küçüçük ayakları kolları kafası kalp atışını duydum o an oh dedim kaybetmedim bebeğimi o hala benimle dedim neyse 1 hafta hastanede yattım kanama lekeye dönene kadar taburcu oldum bidaha kanam oldu ama busefer bi ped doldurcak kadar bile değil ama bu sefer ağrım vardı hemde çok yatış verdiler yine kanamam yine lekeye döndü ama ağrım arttı doğum sancısı gibiydi geceleri uyuyamıyodum 5 daikada bir vuruyodu neyse sabah oldu taburcu olucaktım birden sıcak bişey hissetim bebeğimin suyu olduğunu anlamıştım ama kendime inandıramıyodum hayır değil diyodum muayneye aldılar kalbi durmuştu yavrumun suni sancı verdiler doğurttular sonrada kürtaja aldılar