Melodiyilmaz1 Rabiakltk5 biz her gün yapıyorduk en cok birbirinizden haz alırsanız sperm tutması daha net oluyormus
De25 Rabiakltk5 ben çok denedim ama yaramadı yada ben yapamadım pek sonradan oldu ama bazı işlemler sonucu 😁
Zisanince Rabiakltk5 ben bu ekimde kaybettim kızımı doğdu 4,5 ay yaşadı sonr rabbime bıraktım canım sende öyle yap be yaparsan yap onu sana verecek olan rabbin ona bırak
simgekaya Rabiakltk5 korunmayı bıraktıktan sonra bizde 3 ay denedik. Adet dongum duzensizdi uygulamalardaki yumurtlama günleri tutmuyordu. Yumurtlama testi aldım. Çift çizgi koyulastigi günden itibaren 3 gün üst üste ilişkiye girdik ve şuan 8+6 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💓
simgekaya Rabiakltk5 bir de ilişkiden sonra ayağa kalkmayacaksin en az 2 saat sonra duş almani tavsiye ederim ama vajinani yıkama 🙊
Hbeyzab1 Hayıt tohumunu mutlaka deneyin iki kez hamile kaldım ikisini de onu kullandığım aylarda hamile olduğumu öğrendim
Hanifeee_ Rabiakltk5 Soğan kürü denedim. Pcos vardı bende bir de. Kürü yaptıgım ay hamile kaldım. Cok sükür 🤲
34ilayda Arkadaşlar ovülssyona son 5 gün kaldı nedemek bugün eşimle ilişkiye girdik hamile kalma şansım yüksekmi🌸🤲
simgekaya 34ilayda yumurtlama gününe 5 gün kalmış demek canım. Gün aşırı yani bir gün dolu bı gün boş devam et. Yumurtlama gününde de 3 gün arka arkaya dene umarım başarılı olur 💓
simgekaya Edanurkeskin ilişkiye girerken çocuk yapma düşüncesini kenara bırakmak gerekiyor siz ne kadar rahat olur ve gevserseniz döllenme o kadar kolay olacaktır . Geleceği zamanı bebek kendisi seçiyor 👼 umarım müjdeli haberlerinizi de alırız
Hbeyzab1 Edanurkeskin aktarlarda var tohum şeklinde ezip kaynamış suya atıp demliyorsunuz adetin 1. Gününden yumurtlama gününe kadar içiyorsunuz sonra içmeyin hamile kalma olasılığınız olduğu için bebeğe zararı olabilir
Simge-_-1 Bir gebenin günlüğü adlı bir Instagram sayfasından ovulasyon testi aldım onlar sayesinde nasip oldu onun dışında hiç bir şey kullanmadım ve stresten uzak durmak lazım sürekli ona odaklaninca olmuyor 🙃
34ilayda simgekaya şimdi bugün olsunyarın boş sonra yine ilşki canım ama sonrasını anlamadım nasıl anlıcam yumurtalama gününü
Rapunzel21 En önemlisi çocuk olmuyor diye düşünme,sen düşündükçe kasıyorsun kendini rahat birak, sonra bu doktorla gorus,o yumurtlama gununu sana onericek,adetin düzenliyse uygulama da yukleye bilirsin adet yumurtlama gösteren uygulamalar