alparslansmommm Kızlar siz ne gibi şeyler yaşıyosunuz bu haftalarda?? Benim bebeğim hıçkıırıyor sürekli 😅😅
Eslemim34 alparslansmommm Hıçkırık nasıl anlaşılıyor bn de 32 haftalığım karnım da ritmik aynı oynama oluyor o hıçkırık mı🤷♀️
La_le alparslansmommm bende 31+3 haftalık gebeyim hıckirigi bazen günde 2 defa olur bazen 1 bazense hiç olmuyor ama ağrılarım çok oluyor kalcam resmen kiriliyormus gibi hissediyorum leğen kemigim bir birine sürtüyor sanki ağrılarım beni mahfediyir
Gizem--16 alparslansmommm kasık ağrısı yaşıyorum bende mide yanması falan bazen kasıkta duruyor bebeğim bazen yukarıda hiç uyutmamaya başladı maşallah hareketli kızım 😇
Eminecak alparslansmommm mideme göğüslerime sürekli tekme yiyorum ayaklarimiz hic durmuyor bu hafta 😂 2165 olmuşuz doktorumuz haftasiyla uyumlu dedi. Kasık agrilari bu hafta baya arttı fazla da yürüyüş yapıyorum ama yinede giriyor agrilar. 12 kilo almışım bir de 😱
B3gul alparslansmommm benimki de sürekli hıçkırıyor. Mide yanmasından öksürük tutuyor artık o derece. Bi de kalçam çok fena batıyor kilitlenip kalıyorum