ebru2871 ikramomm 30 derecede 80 dakika brnim makinem 30 derecede ya 15 dakika yada 80 dakika yıkıyor ben 80 dakikada yıkadım
ikramomm K_k1905 bende böyle yaptım ama sanki ufaldılar bilemedim bide akıtmış bir tanesi rengini şaşırdım yapamadım diye 🤭
Deletedmom52620 ikramomm granül toz deterjan unıbaby yumuşatıcı en kısa programda yıkadım şimdiki bebeğime de aynısını kullanacağım alışverişe başlamadık detaylıdan sonra Allah’ın izniyle
ikramomm Deletedmom52620 bende kısa da yıkadım ama neden biraz sanki ufalmış gibi olduğunu anlamadım 🥺
35SD28 Deletedmom83940 3 saatte yıkıyor 1 kere denedim. Renkleri karışık attığım için Renkliler ayarında yıkıyorum
35SD28 ikramomm hep 60 derecede yıkıyorum. Yünlü battaniyeleri 40 derecede. Dalan zeytinyağlı granüllü sabunla.
ikramomm Nergissi granül sabun daha mı iyi dalinin var bende acaba kullanışlı mı sıvıdan bir de acaba neden kıyafetlerin biçimini bozdu ben mi yapamadım dereceler dakikalar çoğuyla aynı 🤭🤭
Deletedmom52620 ikramomm belki kıyafetlerin kumaşından dolayı olabilir bazı kumaşlar çekiyor sanmıyorum 30 derecede çekeceğini o kumaştan kaynaklıdır.
Nergissi ikramomm sıvıların içerikleri temiz olmuyor o yüzden. Araştırmak lazım mühendisinoğlu instagram hesabından bakıyorum ben. Kıyafetlere zarar gelmedi benimkilerin kumaşla alakalı olabilir bilmiyorum. Hassas ayarda yıkayın o zaman daha güvenli
Baby0687 ikramomm ilk tecrübem fakat; 30 derece, 30 dakika, 3 kez durulama, düşük devirde sıkma yaparak; Duru granül beyaz sabun ile yıkadım. Yumuşatıcı kullanmadım. Bebeğe kokan birşey giydirmem 6-9 ay. Ütüleyip, yerleştirdim.
ikramomm Busraalpaslan valla programın devirini bozmadan yıkadım 800’idi sanırım 600 yeterli olurmuş uzamışlar gibi geldi yüksek devirde 🥺