Melosmeloss https://imgyukle.com/i/R2FsQQ Sizce bebiş var mı biraz silik çıktı ama aranızda böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı?
Karkubra2772 Melosmeloss benimde böyleydi canım 2 hamileliğimde de inşallah vardır hayırlısı olsun gözün aydın 🎉🎉🤗
Deletedmom83940 Melosmeloss regl geçmeden test yapma derim ben çok hayal kırıklığı yaşadım bir de hemen mi çıktı çizgi ?
Melosmeloss Minisimb regl olmama 1 gün var çıkmaz diye düşünüyordum bide ara ara regl olcak gibi hafif ağrılar olunca inanmadım🤣
Beyzanur4155 Melosmeloss bende hep öyle düşünüyordum ama çocukta hep öyle oluyor ben hala adet olacakmış gibi sancı çekiuorum 😂
Melosmeloss Deletedmom83940 evet hemen çıktı çizgi zaten normalde bugün olması gerekiyordu yarın gidip kan vericem sabahtan
Melosmeloss Tugce123- evet anında çıktı ama hafif silik olunca emin olmak için kan vermeye gideceğim 🙏
Seydacyln Merhaba benim testim tam net değil ama silik çizgi gibi de değil peşine hemen test yaptırdım 333 çıktı beta hcg değeri muhtemelen dört haftalık değil mi ?