Rumuz_07 Ayserserayevleksiz- benimki her yerde 😂 ama sağa fazla toplanıyor göbek çevresine yakın onu farkettim😂
BeyzaF Ayserserayevleksiz- 27 haftalığız benim ki de genelde sol da ama sağda da hareket ediyo ara sıra
Ozlm0916 Ayserserayevleksiz- göbek deliğimin hemen altında 🤣 bazen üstüne çıkıyo kafasına göre benim bebetooo 🤷♀️
susam111 Ayserserayevleksiz- ben de 20 haftalık ama ya göbek deliğimin orda yada sağ tarafta sola yatınca soldan vuruyor sağa yatınca sağdan vuruyor ne yaptığını anlamadım yavrumun 😂😂
Cansuu01 susam111 benimki de öyle :) bi tarafta kafası bi tarafta ayakları var heralde :) benim ultrasonda öyle görünüyor yatıyor pozisyonda 😂 sağa da dönsem sola da dönsem sırt üstü de yatsam dürtüyor içerden beni :)
alisinannesi10 Benimde erkek ve hamileliliğin ilk haftalarından bu yana sol tarafta ağrı vardı 23. Haftalık oldu tekme atarkende hep sola atıyor :)
Biroglanannesiii Ayserserayevleksiz- Oğlum sürekli sağda bazen solda tekmelerini hissediyorum ama başıyla deliyor sağ tarafımı bazen
Mlkysf Ayserserayevleksiz- 21.haftaya giriyorum bu gece hep solda hareket ediyordu bugün ilk defa ortada ve sağda hissettim 😃
susam111 Cansuu01 aynen benim ki de öyle hep yatıyor pozisyonda ultrasonda ve çok hareketli 😂 Son aylarda napıcaz inanın hiç bilmiyorum 😂😂