Doktordan öğrendiğim aslında Rabbimin mucizesi ,ikramı olan bir bilgiyi aktarayım; bende hamileliğin başımdayım çok uykulu ve bulantılı bir süreç geçiriyorum. Meğerse uyku ve bel ağrısı vücudu zorla istirahate itiyor, hamileliğin ileriki dönemlerini rahat atlatmak için vücudun buna ihtiyacı varki zorla yaptırıyormuş, bazı gıdalara karşı soğuma meydana geliyormuş ‘hemen anneler endişelenir ben yemek yiyemiyorum bebeğe bir şey olur mu diye ‘ aslında vücuttan karşılıyor (10-12 hafta depodan karşılıyormuş sorun yokmuş). Organ gelişimi hızlı olduğu için aslında normalde algılamadığımız bir çok katkı maddelerini, toksit maddelerini, hava kirliliğini , biz anneler çok rahat algılayabiliyormuşuz ve o yüzden sanayi ürünü besinler özellikle anne adayında bulantı oluşturuyormuş, iştahsızlık meydana geliyormuş ve neticede bulantının aslında vücutta bir fonksiyonu yerine getirmesiymiş oda organ gelişimine hiç bir prüz gelmesin katkı maddeleri ulaşmasın diye yiyecek şeyleri kısıtlıyormuş. Bence yemediğimiz şeyleri canımızın çekmesi de eksikliği olan şeyleri bebek için vücudun bizden talep etmesi. Mükemmel bir sistem. Ve biz karışmadan bebek için her gün işleniyor 🐣(suphanAllah)