Marblingg annenur asla agzima almadigim muz un bi ara dibine dustum 1 ay gibi yedim sonra hemen biraktim suan asla yemem mesela donem donem cok degisik seyler oluyo peynir asigi biriyim suan asla yiyemiyorum 😩
annenur Marblingg işte vücut kızdan alacağı besin minrali alamayınca sizden bir ara istemiş peynirdeki nasılsa varmış geri duymamış 😇😇😁😁
dddy annenur armut sanırım 🤭 hamilelikten önce yemezdim hatta eşim aldığında bir insan neden armuta para verir ki derdim şimdi ilginç bir şekilde çok seviyorum 😋
annenur dddy ahahah ben de öyle dusunuyordum ve hala da öyle düşünüyorum 😁 Armut da vitamin deposudur bence bebisiniz işi biliyo 😇
KkubraOz annenur alakası var mı bilmiyorum ama ben eti öyle çok aramazdım ama canm sürekli etli yemekler istiyor, onun dışında peynir, yoğurt , ayran ekşi ve tuzlu şeyler de favorim 😂
Ozgrwili annenur balik yemezdim balik yemeye basladim. Et tavuk sucuk sigara bayilirdim hepsinden tiksindim ustelik 2. Hamileligim ikisindede.
annenur Ozgrwili ben de balık sever oldum ya oysa piştiği ortam satıldığı yerden fecemezdim demekki bebeklerimiz b1w OMEGA3 demir fisfat çinko ihtiyacı varmis
Prensannesiiiiiii annenur denmek ki benim bebeğim çok sağlıklı hiç bir şeye ihtiyacı yok çünkü benim canım hiç bir şey aşermiyor 😂
annenur Prensannesiiiiiii oh ne güzel valla 😁 bende böyle ah aman aman esermiyorum ille olsun çok canım çekti dehilde o an şu olsaydı güzel olurdu dediğim oluyor saolsun eşimde dayanamaz alır gelir.
Prensannesiiiiiii annenur vala benim tiksindiğim tek şey işkembe yemeği bide pişmiş sarımsak yiyemiyrm midem bulanıyor diğer yemekler de sıkıntı yok
King_dady annenur 15 haftaya kadar yumurta yemedim hatta görüntüsü aklima geldiyinde miydem bulaniyordu.simdi ama yiye biliyorum.sut severdim hamilelikde tiksindim
annenur King_dady belli bir dönem gelişimine göre ihtiyaçlarımız isteklerimiz de değişiyor ben de ilk üç ay ful ekşi yedim sonra hep tatlı