simgekaya annenur kızlar hurma dediğiniz hangi hurma acaba . Domatese benzeyen mi yoksa Medine hurması mi
annenur Nez_1992 kafein ihtiyacınız varmış demekki ben de hamielikten ince çok içerdim hamiellikle kokusuna bile gelemez oldum
Elif_ztrk Melisakrtl yogurtun kalsyum miktarı sutten peynirden daha fazla yani yogurt yersen peynir yemene gerek kalmaz kalsyum ihtiyacını giderir
minikkusummm annenur haslanmis yumurta ve pirasadan tiksindim. Bes ay önce dogum yaptim, haslanmis yumurtayi ekmek arasi olarak yiyebiliyorum artik ama pirasayi görünce midem kalkiyor 😬
22lavantam Ekşinin her türlüsüne karşıydım ama deliler gibi ekşi yedim içtim ilk başlarda 😊 ekşi yedim ama oğlum olcak inşallah 😍
Deletedmom52620 annenur ilk gebeliğimde kokoreç asla sevmezdim tiksinirdim hayatımda da hiç yemedim uyuyordum uyandıktan sonra bir anda burnuma geldi bir koku kokoreççi vardı yan tarafta ve o günden beri yiyorum 😂
Sumeyyeabdi annenur evet aynn zaten öyle cok süt ürünleri sevemiyorum içemiyorum süt iste ayran bir bardak günlük protein kalsiyumunu alıyorumdir inslalah yumurta yiyeyerek😀🥰
Yamur12345 annenur bende hiç sevmezdim ama hamile olduğumdan beri onun için ölüyorum bebeğin kilosunuda çok etkiliyor hatta en son utrasyona girince doktor ne yedin bebek bu kadar kilo almış dedim ciğer diyince güldü 🤭