Fasulyeninannesi1 Her allahin gunu yumurta ve domates yedim bayila bayila dogurdugumdan beri agzima surmuyorum hele yumurta benden uzak olsun nasil yediysem ben onu 🤦♀️
Eymengul annenur normalde hiç tüketmem şimdi her an canım yoğurt ayran çaçık ve ayran çorbası kesin yiyecem
annenur Sinemkocak ben severdim hala da yiyorum sabahları bulantım olurken hemen zeytin ekmek atıyorum ağzıma kesiyor biraz
annenur Leonsmother ay kız o bende de oldu tereyaginda pişmiş yumurta istedi canım bı sabah yaptım yedim öyle çok da aramam oysaki
annenur Payasadeka ne güzel maslalah süt candır ya 😇 kemikleri gelişsin inslaalh bebisinizin şifa olsun
Brckose61 annenur bir de pek kaşar peynir çok aman aman sevmezdim ama şimdi her sabah yemeye çalışıyorum:) bebise kilo aldırıyormus. 😊🥰 böyle böyle simdiden başladık çocuklarımız için yaşamaya:)
prensesinannesi7 annenur geçen gün benzinin kokusu acayip hoşuma gitti şişedeki benzini gidip gelip kokladım her koklamamda ağzım sulandı içmek istedim ama yapamadım 😅
annenur prensesinannesi7 demir eksikliginiz olabilir doktorunuza söyleyip kan değerlerinize baktırın isterseniz
Limonzeytin annenur Peynirli poğaça börek yemezdm şmdi çok seviyorm,vişne suyu asla içmezdm çok içiyorum dahada var ama aklma gelmedi😁
Elifmehmet54 Arkadaşlar bişey danışacaktım sezaryan doğum düşünüyorum 34 haftalıkta iken özelde doktor tarih verirmi doğum için?