Nez_1992 annenur sade maden suyu hiç sevmez içmezdim şimdi aşırı düştüm çok seviyorum birde bescafe gold hiç sevmezdim şimdi günde bi tane içerdim zarar olacağını bilmesem daha da içesim oluyor 😭
annenur Nez_1992 maden suyu minarallerce zengin bir içecek bebiş görmüş birakirmi gelsin magnezyumlar gelsin kalsiyumllar 😁
_anne_kuzusuu00 annenur zaten yatagı lavobaya tasımama az kaldı sizdede varmı sürekli lavobo biz 16+3 deyiz
annenur _anne_kuzusuu00 ben 27 deyim vurdukça tuvaletim geldi sanıyorum gidiyorum hicbisi yok azicik ama sürekli gitme isteği geliyor 😁 idrar kesebize vurduğu zamanları görün birde siz 🤭
Meryemcansever annenur yeşil fasulye hiç aram yoktur normalde hamileliğimde tabak tabak yedim tursuyla 😂🌺
annenur Meryemcansever ay ben de hiç sevmem eşimde ama bir gün benimde çok canım çekti sulu ca yaptim ekmekle yedim valla o da son oldu demekki B6, b1 vitaminleri vardır bebislerimiz gerek duymuş demekki
Btl2022 annenur şuan 10+2 deyim 😊 inanırım ben ilk öğrendiğimde 7 haftalıktı öğrenmeme sebepte tiksinti ve bulantılarım oldu. Yoğurt süt peynir et tavuk salçalı yemekler çorba tatlılar ne varsa tiksiniyordum.. şimdi tiksindiğim et kıyma şerbetli tatlılar bakamıyorum bile. Diğerlerini çok keyif almasamda yiyebiliyorum. 12. Haftadan sonra düzelir diyorlar bekliyorum bende 🤗
annenur Btl2022 valla canım o birazda bizimelimizde ben hamileliğimin ilk üç ayı sadece tostla yaşadım. Yemeyi bırak kokusu bile bulandiriyordu Hep dediler ki 3 bilemedin 4 ay da geçer 7 ayligiz hala geçmedi doktoruma ilaç yazdırdım Prillam hayatımı kurtardi zamanla ufaktan da olsa yapıp yiyerekten bir şekilde almaya çalıştım şuan az az yiyorum sadece tavuk sucuk kıyma bunlar devam ediyor eti de et olarak değil de yemek içinde tuketebildim
Miiiii annenur şerbetli tatli normalde asla yemezdim cok agir gelirdi bana suan versen tabak tabak yerim ama gebelik sekerim cikti yiyemiyorum 🥲
Ekonomist28- annenur şerbetli tatlılar. Fıstıklı baklavalar, kadayiflar, kunefeler sonra çay. Ayyyy serbetli tatlının dibine düştüm, şerbetli tatlı yemezken.. Çay da icmezdim. Her sabah aksam cay demler oldum 😂😂
annenur Ekonomist28- maşallah maşallah 🤭 tatlı şekerinizi bir anda yükseltip bir anda düşündüğünden yine yeniden ona ihtiyaç duyuyorsunuz aslında onun yerine başka gıdalarla takviye yapsanız hem yerini doldurur hem uzun süre gider kuru kayiai hurma üzüm gibi ben de bı üç ay tatlı olsun da ne olursa olsun diyordum zamanla azaltarakdan şuan tuzluya düştüm
Because annenur ilk 5 ay ağzıma tatlı süremedim .o sürede hep ekşi yemek istedim .limonu sevmezdim limonu kabuğuyla yer oldum 😀😀😀şimdi tatlı ekşi herşeyi yiyorum 😀😀
annenur Because c vitamini istemiş bebeis ben de ilk üç ay kabuğuyla doğrayıp tuzlayıp yerdim iki üç tane yerdim migdem agrirdi hatta 😁 şuan çok aramıyorum
Kartaaneesiii Kesinlikle turşu ve zeytin. Önceden sofrada olsa bile yüzüne bakmazdım. Hamileliğin ilk zamanları her sofrada mutlaka yedim. Zeytinin tüm çeşitlerini hala zeytin istiyor canım. Şuan bunu yazarken bile zeytin ekmek aşerdim mesela 😅😅
annenur Kartaaneesiii ben zeytini oldum olası yerdim hamilelik ilk bulantı ayları da çok yardımcı oldu zeytin ekmek sabahları 😇 turşu da vitamin ve şifa kaynağı varsın bebiş istesin 😁
annenur Sumeyyeabdi oh ne güzel protein kalsiyum oh daha ne olsun bebiş annede olmadığından dışarıdan almak istemiş 😁
Sumeyyeabdi annenur evet aynn zaten öyle cok süt ürünleri sevemiyorum içemiyorum süt iste ayran bir bardak günlük protein kalsiyumunu alıyorumdir inslalah yumurta yiyeyerek😀🥰
annenur munevveralakaya46 kız ben de de tam tersi hiç sevmezdim hamileliğimde birgün çok canım çekti sulu etli oisirdim ekmekle yedim ama bridaha yiyemedim 😁
annenur rufeyde-96 bak ben de hamielikten ince çok severdim sonra yemez oldum pastirmayi farklı işte bedende olmayanı istiyor demkki
_anne_kuzusuu00 annenur sağlıkla alın kucagınıza insallah saglıklı olsunda her günü her anı ayrı güzel bebişlerin 🙏🙏😊
Btl2022 annenur haklısın canım biraz zorlamamız lazım bebeklerimizin besin alması için.. umarım atlatırız bu günleri böyle aşerip herşeyi yiyebilen arkadaşlar gibi oluruz 🤗