Sude1 Dün gece doğum yaptım bebeğim küveze girdi sütümü sağdım ama kan geldi malesef süt arttıcı yiyecek içeçek ne tüketebilirim yardımcı olur musunuz
Sibel_l3 Sude1 rezene, humana emziren anne çayı, ama en önemlisi bol bol su, benim bu şekilde geldi bende 37de doğum yaptım
Myssrblgn Sude1 Kesinlikle bol bol su. Günde en az 3 litre su iç canım. Çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşursun inşallah yavruna. 37 erken bir hafta değil neden küvöze girdi bebişin
Pcoslubiranne Sude1 hayirli olsun 37+1de dogum yaotim bende.Solunum sikintisi ve enfeksiyon vardi kaninda 8. Gun ciktik kuvozden benim gibi uzulup sutunuzu ziyan etmeyin lutfen.Bol bol su için ve sağın.Makine ilk başta acitiyor o yuzden kaniyor.Yanlis yerlestirmis de olabilirsiniz.Zaten azicik bir sey ona yetiyor. Arada da mama takviyesi yaparlar.
1prenses2prensyenigebe Sude1 benimki de küvozde kaldı 1 hafta bende sağıp dondurup bırakıyodum yoğun bakıma ben lohusa şerbeti yapmıştım petibör bisküvi sebze yemekleri rezene emziren anne çayı bol su bana bunlar iyi gelmişti birde moralini bozacak ortamlarda durma sütünü sağarken kafan dolu olmasın sakin sakin sağ sütünü cnm
Sibel_l3 Sude1 2 saat girdi sadece, 2 gün öncesinde ciğer gelistirici vurmuslardi sancım çıktığı için
Sude1 Myssrblgn solunum sıkıntısı dendi 24 saat beslemeyeceğiz dediler 24 saatin sonunda anne sütü dediler fakat kan geldi göğsümden
Ersibneh Sude1 göğsün yeni açılıyordur ondan ilk doğum ise heleki normaldir benim de öyle oldu süt sağacağın zaman ılık su ile duş aldır göğsüne emzirdikten sonra soguk su ile yıka ödem olmasın
Myssrblgn Sude1 Çok geçmiş olsun canım kan konusunda bir bilgim yok başıma gelmedi ama bol su içmeyi ihmal etme
Sude1 Pcoslubiranne bana umut oldunuz çok üzülüyorum onu orda bırakıp gitmek çok zor bol bol su içiyorum
Sude1 1prenses2prensyenigebe teşekkür ederim şimdi ilk sütümü sağdım kan geldiği için attık yarın tekrar gel dediler evde sağıp dondurayımmı yoksa bekleyeyim mi yarına kadar
1prenses2prensyenigebe Sude1 ben üzerine sağdığım saat ve tarihi yazıyordum öyle bırakıyordum günlük bana dondurmamı söylediler elektrikli pompa ile sağıyodum ben sağma bitince lanolin sürdüm hep yoksa çok kanıyo
Sude1 1prenses2prensyenigebe lansinoh aldım bende sağdıktan hemen sonra onu sürünce iyi mi geldi size
1prenses2prensyenigebe Sude1 evet doktorum önermişti yoğun bakımda hemşire de kullan dedi silmeye gerek kalmıyo kremi
OzgeSvr Sude1 kuru kayısı kuru incir kuru üzüm ve kuru dutu karıştırın az suyla şekersiz komposto yapın çok güzel süt arttırıyor