Curious Nisayktlpp ben gittim, kan tahlilleri yapıldı bir sürü, kedim var 2 tane o yüzden ekstra olarak da toxoplazma’ya bakıldı. Bu cumartesi tam 5+5 oluyor, cumartesi günü hem sonuçları göstericem hem de keseye bakıcaz 🥰😻
Nisayktlpp Curious ay hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar olur 🌹 bende bu akşama aldım gideceğim bakalım🫣
Semra41 Ebru5553 bnm bu 3.hamileliğim 2.cisinde doktorum 7.aya hep kız dedı bızde tabıı tüm hazırlığı ona göre yaptık sonra meğer erkekmiş doktorumuz yanılmış ayrıntılı ultrasonda çıktı oda😁😁😁
Kubra_miray_szr 43serife ne güzel ben çok nadir hisediyorum ya gece 1 defa yada sabah oluyor benim ilki kızdı cok hareketliydi bu oğlan tik yok🤗🤗
43serife Kubra_miray_szr ilk hamileligim 10!sene önceydi onu unuttum nasıldı ama bu baya hareketli bende hareket etmeyince panik oluyorum ikisi de erkek benim
43serife Kubra_miray_szr hareketleri nasıl normalse sorun etme canım benim baya hareketli bu kadar yaramaz da olunmaz diyorum bu haftalarda ilkine göre az hareket edince de panik yapıyorum 🙄🤭
Kubra_miray_szr 43serife hareket felan yok sadece hafif kipirma var sanırım kalp atisimi belki hafta bir defa hafiften bisey değiyor odur randevumu bekliyorum bende
43serife Kubra_miray_szr bilemiyorum canım belli olmuyor herkesin vucud yapısına göre az da olsa kıpırdama varsa bisey olmaz ☺️
43serife Kubra_miray_szr 22 hafta tam dolunca 5 ay bitmiş oluyor artık 6. Aydan gün alicaz galiba 26 buçuk hafta gibi de 6 ay bitmiş oluyor