Ilknurr3858 2 gün önce betahcg baktırdım devlet hastanesinde 120 çıktı, bugün özel hastanede tekrar yaptırdım 90 çıktı üzüldüm Labaratuardan labaratuara değişir mi sonuçlar böylr bişey yaşayan var mı aranızda?? 🙏🏻
Nisandua1 Ilknurr3858 İnş kimyasal boş gebelik falan değildir üstte kalsın bilemiyorum bu kadar fark olmaz herhlde rabbim şifa versin
Gul-18 Ilknurr3858 canim ben ilkini özelde yaptırdım 700 cijti ikinci yi farklı bir özel hastanede yaptırdım 900 cikti dojtor hastane farkı bu dedi 2 gün sonra aynı hastanede yaptırdım 2 kat fazla cijti laboratuvar farkı oluyo
derin1derin Ilknurr3858 aynı şeyi yaşamıştım fakat 2 gün sonra diyorsun değer düşmüş kimyasal gebelik olabilir benim de öyle olmustu canını sıkmak istemiyorum ama biraz bekleyip 2 gün sonra tekrar ver istersen
Zeynepppdyg Ilknurr3858 aynı şey başıma geldi yıkıldım sonra dedim heralde kimyasal yada boş gebelik ağla ağla .Sonra eşim aynı hastanede tekrar yaptıralım dedi tam 2 gün olmştu aynı hastanede gidp kan vernce 2 katına çıktığını görnce rahatladık .hatta doktorum aynı saatte yaptırmamı istemişti iletişime geçtiğimde misal salı saat 14 yaptırdınız perşembr yine 14 yaptırmalısınız
Ilknurr3858 derin1derin sizde mi farklı hastanede vermiştiniz yoksa aynı hastanede verdiniz düşüşü o şekilde mi gördünüz, evet 2 gün sonra tekrar vereceğim umarım değildir 🙏🏻
Ilknurr3858 Zeynepppdyg mesajınız o kadar iyi geldiki bana, çok teşekkür ederim 🥰 umarım benimkisi de öyle olur