Buketkara Eğer bebek 12.13 haftalarda ultrasonda göbekli çıkarsa ve haftası gelişimi önden giderse erkek olurmuş bu doğru mu çok merak ettim ☺️❤️
yigitinannesiiiii Buketkara canım benim bebeğim hiç ileriden gitmedi şimdiye kadar ya günüyle uyumluydu yada iki üç gün gerideydi Ama Erkek olucak zannetmem bebeğin gelişimiyle genetiğiyle alakalı bence o ileri muhabbeti
1prenses2prensyenigebe Buketkara cinsiyet daha döllendiğinde belli oluyor o yüzden bunlarla tespit etmek zor
Buketkara yigitinannesiiiii anladım çevremdekiler öyle diyince sormak istedim ve de bilen annelere çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ☺️
Buketkara Cananyildiz yaa maşallah Rabb’im sağlıkla da kucağınıza almak nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim ☺️
Buketkara 1prenses2prensyenigebe bana da çok saçma geldi ama çok yorum yapan var çevremde ultrason resmine bakıp bende merak ettim ne yalan söyliyim 🤭☺️
Ecemferhatoglu Buketkara erkek bebekte genelde baş kısmı daha büyük olur . doktor bana 13. Haftada baş gelişimi daha büyük erkek demişti ve gerçekten öyleydi ☺️ Yani doktor tecrübeli ise anlayabilir aslinda
Buketkara Ecemferhatoglu bunu hiç duymamıştım ama ön kısmı böyle değişik bı çıkıntı gibi oluyor sanki erkeklerin ☺️
Caglaagr Ecemferhatoglu merhaba 11 haftada ikili tarama istendi internette 12. 13 haftada yapılması öneriliyor ilk gebeliğim bilgi sahibi değilim aydınlatır mısınız
1prenses2prensyenigebe Buketkara bende yapıyorum ama his ile yoksa kesesi şöyle kafası böyle hiç anlamam ama ilk baktığımda içime ne doğarsa onu söylüyorum 🤗🌼
Buketkara Caglaagr bı hafta iki hafta farketmez diye biliyorum ben ama benimde 11.5 de yapılmışti ilkinde 12 .2 de yapılmışti hafta çok farketmez sanki sonuç önemli ☺️
Ecemferhatoglu Caglaagr merhabalar bende 12. Haftada yaptırmıştım doktorunuz istediyse yaptırabilirsiniz bence bir hafta aralık fark etmez
yigitinannesiiiii Caglaagr ben 11. Haftada gittiğimde doktorum 10 gün sonra yapalım 2 li tarama testini demişti canım daha sağlıklı sonuç alırız burun kemiği ve ense kalınlığı dahada netleşir demişti
Buketkara Mysaa maşallah Süphan Allah Rabb’im sağlıkla sihatle size annesine babasına bağışlasın inşallah ☺️😍😍
Mysaa Buketkara amin görumcem benimseyememişti ilk yani büyük iri olduğu için😃 bu tarz bilgiler öyle ortaya atılan seyler bence 😊😊
Buketkara Mysaa ehehehehe ben bu benim olsun diye kucaklardim herhalde 🤭 tombiş bebek çok seviyorum yaaa Rabb’im size bağışlasın ☺️ Bana da çok saçma geldi ama büyüklerin vardır bir bildiği diyip bı sorayım dedim 😍
Lavanta27 Buketkara hmm.. ilk defa duydum🤭 benim bebekde baya göbekli gözüküyor erkek bazı haftalarda ilerde gidiyordu 4 5 gün .Ama sonra normal de oluyordu 1 gün geridende geliyordu bunlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama ne kadar doğru onuda bilemem .
Buketkara Lavanta27 yaa ilk sizinki tuttu bende merak ediyordum vallaaa ya maşallah inşallah kucağınıza da alirsiniz sağlıkla sihatle ☺️😍🤲