Saregiller55 Kızlar canm kaç gündür midye istiyor ilk hamileliğimde baya yemiştim story atınca uyarı almıştım şimdi 2. Gebeliğim ve sürekli görüyorum sanki bilerek karşıma çıkıyor Tüketen varmı ? Aşırıya kaçmadan
Mysaa Saregiller55 galiba yiyen olmustu forumda ama asırya kaçmayın birkactane sen bi sakınca olmaz sanırım
Deletedmom83940 Saregiller55 civa oranı fazla yüksek olduğundan bu tür deniz ürünleri önerilmiyor pek bir de midye yemek caiz değil diye biliyorum
Livan Saregiller55 benimde canım çok istemişti 5 tane yedim baya araştırdım ama öyle bi kaç tane yemeyle bi sakınca olmuyormuş diye okumuştum herhangi bi sıkıntı yaşamadım
Mysaa Saregiller55 yok sanmam hani birkaç tane yersen sorun olmaz ama kalıp 10 tane yersen illaki bişey olabilir birde ben midye hiç yemedim tam olarak nasıldır nedir bilmiyorum sadece burda okuduklarıma göre diyorum canım ☺️
Deletedmom83940 Saregiller55 yani sizin tercihiniz tabi ama yine de aşırıya kaçmayın derim naçizane 🌺
Livan Saregiller55 kız öyle deme bir tane bile yiyince doymuyosun yedikce yiyesi geliyor insanın eşim elimden aldı yoksa kaç tane yerdim kim bilir 😂😂
Belacivciv Saregiller55 Normalde bile yenilmesi önerilmiyor aslında içeriğinden dolayı ama çok canınız çektiyse az bi şey yiyin🙃