Brandy Heycandan ölücem bat 14 sabah kan verdim beta 8 cikti normalde 5 ustu gebelik ama sevinemiyirum 29nisanda igne yapmistim onun etkisi olabilirmi yokda yeni bi gebelik mi ? Basina gelen tecrubeli olanlar nolur yazsin
Habus Brandy iğneden sonra kaç gün geçmeli bilmiyorum ama bunu anlamanın tek yolu 2 gün sonra aynı yerde, aynı saatte kan vermeniz. Değer güzel yükselir inşallah da hamilesinizdir 🙏
Leyla-ay-3023 Brandy şuanki değere göre zaten gebesiniz :) 2 gün sonra tekrar kan verin yükseliyor sağlıklı bir gebeliktir
Avukat48 Brandy bende bata 4 gün kala test verdiğimde 12 çıkmıştı adet günümde gelmeyince yine test verdim şimdi 4.5 aylık hamileyim,adet günününzde tekrar test verin 🤩🙏
Saregiller55 Brandy benm 6,43 çıktı adetime 3 gün kala en son 509 çıktı dün de 5+4 le gittim kese yok haftaya yine gidicem
Brandy Benimd reglime 4 gun var ama 29 nisanda catlarma ignesi yapmistim belki onun etkisi olabilir mi diyede dusunuyorum sevinemiyirum oyuzden yarin tekrar kan versem 16 olmasi gerekir beta nin degilmi hergun katlanmasi gerekiyor
nrsen Brandy oyy erkencisiniz :)) benmde 67 çkmıştı bat 3. Günü 2 gün snra tekrar verin 5 üstü şüpheli 10 üstü mü kesin diyorlar öyle bişeydi. Ama gebelik olmasa 8 çıkmazdı zaten😂 hayırlı olsun inşallah
Brandy nrsen ayy insallah 3 yiildir cok istiyorum 3 aydir klomen kullandim ilk defa hu ay ogne yaptim insallah tutmustur sevinemiyorum bile scabami diyorum. Yarin vereyim bn kan duramam yoksa 1haftadir göğüs agrim siskinligim var diye cok umutluydum zaten