Bahar0101 7 haftaligiz ve aşırı derecede mide bulantısı var herşeyden tiksiniyorum ev kokuyor resmen hiç bir şey yiyemiyorum bu durumu yaşayanlar varmı onerileriniz açığım 🤲
ozgurum10 Bahar0101 çok da bitmiyor umutlanmamak lazım sürekli yokluyor insanı gecicek diye umut etme bunları çekmek zorundasin
Deletedmom83940 Bahar0101 6+2 yim yeni yeni başladı özellikleri sabaha karşı uykumdan uyandırıyor beni ekmek leblebi veya tuzlu kraker yemeni öneririm biraz hafifletiyor aç bırakma kendini ve aç karnına su içme
sumeyyekalann Bahar0101 doktorum bana prilam dr adında bir ilaç yazdı günde 4, taneye kadar içiliyor ilk zamanlar biraz uyku yaptı ama o ilaçsız duramıyorum içmediğim gün günden sayılmıyor
aslhankrhan94 Bahar0101 Canım sürekli kraker ile gezerdim. Yemek yerdim sonra kraker alırdım bastırsın diye. Odam da mutfakta elimin altında hep vardı gerçekten bana iyi geliyodu. 🤗
ozgurum10 Malesefki o haftalar ve 10 11.haftalar çok yüksek dereceye çıkıyor bulanti 15 16 gibi azalıyor ama yinede bitmedi benim ilaçla yaşıyorum resmen ben 5.haftadan beri kusuyorum suan 16.haftadaym hala aynı durumdayım 8 kilo verdim hala daha azalma yok
Bahar0101 ozgurum10 bende öyle işte kilo kaybım var ve bir şey yiyemiyrm herşeyden mi tiksinir bir insan canım gram bir şey istemiyor ne zormuş annelik😢
Bahar0101 Deletedmom83940 bende gün boyu var ve inan hiç bir şey yiyemiyrm 50 den 47 düştüm dahada düşüyorum su bile icemiyrm bir ilaçlarla aldığım kadarıyla
Bahar0101 sumeyyekalann banada yazdı bir tane iç dedi ama oda etki etmiyor hiç bir şey yiyemiyrm direncim düşüyor sürekli cidden çok zor annelik inşaallah duzeliriz
Sevgi0478 Bahar0101 22.haftamdayım hala kusuyorum canım zofer diye bir ilaç alıyorum doktor tavsiyesiyle o olmadan su bile gitmiyor .Ağır bir ilaç doktor uygun görürse kullan çok işe yarıyor
Seyda90 Doktoruna mutlaka söylersen ilaç yazar bana da prilam dr yazdı günde 4 defa içiyordum 5,5 aya kadar kullandım birde sade maden suyuna limon sıkıp içebilirsin çok iyi geliyor