alemozc Mervekkkk 15.haftada seyirme gibi pıt pıt hissetmeye başladım ama bebek hareketi olduğunu tam olarak ayırt edebilmem 23. haftadan sonra oldu
Mervekkkk Haftadayım acaba bi sorun mu var hiç hissetmedim gaz veya bağırsak hareketi gibi geldi o pıt pıt hissi
Fatmadrms Canım başlarda bende öyle oldum onlar hareketşymiş ben tam olarak 20 de falan bebek olduğunu anlamıştım şuan 36 haftalık
TazeMom 15.haftada kelebek kıpırtısı gibi bir şey hissettim, 16 da belirgin şekilde hareketlerini hissetmeye başladım. Ama ilk haftalar her gün olmuyordu bazı günler hiç hissetmiyordum
Brckose61 Mervekkkk şimdi gazdır, yok başka bir şeydir diyenler olacak ama ben 16 inci haftada hissettim 🥰 kim ne derse desin
sumelegi Mervekkkk 17 de tek tük hissediyordum özellikle otururken öne doğru eğilirsem. Doktorum 27 den sonra takip etmeye başla dedi. O zamana kdr düzenli olmuyordu zaten. Birde çok yorulunca hiç hissetmeyebilirsin.
bebekece Mervekkkk 17 de baya hissetmeye başlamıştım 16 da seyirmeler oluyodu ama okdr erken hissetmem heralde diip ciddiye almamıştım. Kuzenimde ilk hamileliği 20. Haftadan sonra baslamıştı hissetmeye 20 ye kadar hissedilmeyebilir gayet normal