Haticekaya1808 35+4 günlük gebeyim göğsümden kolostrum şeklinde süt geliyor yani kıyafetim ıslanacak kadar geliyor bende göğüs kalkanı koydum boşa gitmesin diye sizce sıkıntı olur mu hala gelmeye devam ediyor Göğüs kalkanı diye bahsettiğim https://resimyukle.io/r/VT95UfGeY6
Eslemmiraaa Haticekaya1808 canım 34 den sonra kalkan ve krem sürebilirsin dedi ebemiz bi sorun olmaz son 1 ay kullan daha faydalı hatta
Haticekaya1808 Haticekaya1808 yani göğüs kalkanı sütün artmasını sağlar mı yoksa göğüs pedi mi kullansam kendimi açıklayamadım kusura bakmayın 😂
Bsrahb Haticekaya1808 göğüs Kalkan’ı sütünü içine biriktirir ve çok fazla gelirde buzluğa at bebeğine verirsin.Gümüş kapak var o da ucunu nemli tutuyor fakat akmasını engelliyor Onuda kullanabilirsin
Haticekaya1808 Eslemmiraaa teşekkür ederim kuzum geliyor şimdi boşa gitmesin istedim bi yandan da sütün gelmesini tetikler diye korktum teşekkür ederim yanıtın için ☺️
Eslemmiraaa Haticekaya1808 rica ederim ne demek acaba ilk gebeliğiniz mi bende 33 haftalık gebeyim hiç öyle süt belirtim vs yok hatta dolgunlukda hissetmiyorum inşallah sizin gibi bol bol gelir sütüm
Haticekaya1808 Bsrahb evet kuzum fazla geliyor bende en azından içine dolsun buzlukta saklarım diye düşündüm erken doğum riskim de var
Bsrahb Haticekaya1808 o zamn çok iyi ama 3 saatten fazla bekletme anne sütü 3 saat dışarıda kalabilir
Haticekaya1808 Eslemmiraaa ben çok su içiyorum canım ilk gebeliğim erken doğum riskim de var 18. Hafta da sıktığımda gelmeye başladı sonra sakıncalı diye sıkmadım yaklaşık 1 aydır kendiliğinden akıyor gelir kuzum merak etme bol su iç günlük 4 litre içiyorum
Eslemmiraaa Haticekaya1808 maşallah ne güzel 🙏 sizin baya erken gelmiş ama nazar değmesin sağlıkla doğsun bebişiniz 🙏🧿
Hamile1Tugce Haticekaya1808 göğüs kalkanı gümüşse eğer koruma iicn iyileştirme özelliği için kullanılıyor emzirme sonrası tahriş yarayı önleme amaçlı
Haticekaya1808 Hamile1Tugce gümüş olandan değil plastik olandan süt onun içine akıyor krem sürüyorum tahriş olmasın diye